Jailbreak iOS 8.1 – Dropped te antenționează când terminalul tău este scăpat din mână

  Dropped este un tweak disponibil de puțin timp în Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul său putem afla de fiecare dată când un iDevice se află în cădere sau a fost scăpat și s-a lovit de o suprafață dură. Tweak-ul are un meniu e setări în aplicatia Settings a iOS-ului și prin intermediul său putem personaliza nivelul de sensitivitate la care vor fi acționate sunetele emise de către terminale în timpul căderii și după cădere, dar și logarea acestor evenimente pentru noi.

Activator events for dropping your phone. One event for device in free fall, another event for when device hits the ground. While this tweak can be used for silly or funny purposes such as having your phone scream or speak when you drop it, it also can have truly useful purposes, such as logging drops.

  Jailbreak iOS 8.1 trebuie făcut pentru a putea instala tweak-ul Dropped, el fiind disponibil pentru descărcare gratuită în repo-ul BigBoss al Cydia.

4 COMENTARII

  1. nu pera inteleg logica tweakului sincer.. o data ce a cazut degeaba imi spui ca a cazut ca vad si io ca a cazut sau cand se afla in pericol de tranta :))

  2. e mai mult o joaca draguta sa faci o astfel de aplicatie … pentru ca utilitatea nu i-o vad. e ca si cand as avea un ceas de bucatarie care ma anunta DUPA ce am ars mancarea. Ca tehnologie e bineinteles interesant … dar ca utilitate nu e.