Prima Pagina Apple iOS 8.0.2 nu mai este semnat de Apple pentru instalare

iOS 8.0.2 nu mai este semnat de Apple pentru instalare

  La exact o săptămână distanță de lansarea iOS 8.1 pentru iDevice-urile noastre, compania Apple a decis să blocheze posibilitatea de a mai face restore la iOS 8.0.2, încetând să mai semneze SHSH-uri pentru această versiune a sistemului de operare. În aceste condiții a devenit imposibilă instalarea iOS 8.0.2 în orice condiții, cei din Cupertino blocând încă de săptămâna trecută opțiunea de a instala iOS 8 în terminalele care au o versiune mai veche sau mai noua de aceasta.

  Având în vedere că iOS 8.1 rezolvă majoritatea problemelor generate de către versiunile anterioare ale sistemului de operare, downgrade-ul nu își avea rostul, iar acum că există o soluție de jailbreak iOS 8 – iOS 8.1, lucrurile sunt și mai simple. Cei dintre voi care încă nu ați instalat iOS 8.1 în propriile terminale veți mai avea ocazia de a face acest lucru în perioada următoare și veți putea utiliza Pangu fără probleme oricănd doriți, mai ales că problemele solutiei de jailbreak încep să fie rezolvate.

 • Marian24

  Pe iPhone 5 merge mult mai bine iOS 8.1 comparativ cu iOS 8.0.2. Să nu credeți ca au dispărut problemele, am momente când vreau să dau cu el de pământ, lucru care o sa se întâmple curând.

 • razvan

  @zaone : 8.1.1?! Când crezi ca apare?!

 • @razvan: Intr-o saptamana sau doua.

 • razvan

  @zaone: crezi ca se mai rezolva ceva si pt 4s sau tot așa rămâne situația?! Așa mult mă oftic ca am instalat 8.1, 7.1.2 era perfect pt 4s!

 • nagy77

  7.1.2 era perfect si pentru 6s 🙂

 • Dorin

  Si eu sper sa mai rezolve ceva pentru 4s, dar vad ca si 5-le are probleme cu acest sistem recolutionar, am ajuns sa avem probleme pe iOS, ca si cum acum ar fi versiunea 1.1, trist. Fara Steve nimic nu o sa mai fie la fel.