Prima Pagina Apple iOS 8.0.2 nu mai este semnat de Apple pentru instalare

iOS 8.0.2 nu mai este semnat de Apple pentru instalare

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

  La exact o săptămână distanță de lansarea iOS 8.1 pentru iDevice-urile noastre, compania Apple a decis să blocheze posibilitatea de a mai face restore la iOS 8.0.2, încetând să mai semneze SHSH-uri pentru această versiune a sistemului de operare. În aceste condiții a devenit imposibilă instalarea iOS 8.0.2 în orice condiții, cei din Cupertino blocând încă de săptămâna trecută opțiunea de a instala iOS 8 în terminalele care au o versiune mai veche sau mai noua de aceasta.

  Având în vedere că iOS 8.1 rezolvă majoritatea problemelor generate de către versiunile anterioare ale sistemului de operare, downgrade-ul nu își avea rostul, iar acum că există o soluție de jailbreak iOS 8 – iOS 8.1, lucrurile sunt și mai simple. Cei dintre voi care încă nu ați instalat iOS 8.1 în propriile terminale veți mai avea ocazia de a face acest lucru în perioada următoare și veți putea utiliza Pangu fără probleme oricănd doriți, mai ales că problemele solutiei de jailbreak încep să fie rezolvate.

emag black friday lista reduceri
 • Marian24

  Pe iPhone 5 merge mult mai bine iOS 8.1 comparativ cu iOS 8.0.2. Să nu credeți ca au dispărut problemele, am momente când vreau să dau cu el de pământ, lucru care o sa se întâmple curând.

 • razvan

  @zaone : 8.1.1?! Când crezi ca apare?!

 • @razvan: Intr-o saptamana sau doua.

 • razvan

  @zaone: crezi ca se mai rezolva ceva si pt 4s sau tot așa rămâne situația?! Așa mult mă oftic ca am instalat 8.1, 7.1.2 era perfect pt 4s!

 • nagy77

  7.1.2 era perfect si pentru 6s 🙂

 • Dorin

  Si eu sper sa mai rezolve ceva pentru 4s, dar vad ca si 5-le are probleme cu acest sistem recolutionar, am ajuns sa avem probleme pe iOS, ca si cum acum ar fi versiunea 1.1, trist. Fara Steve nimic nu o sa mai fie la fel.