Prima Pagina Cydia Substrate Jailbreak iOS 8.1 – Pangu 8.0-8.1.x Untether a fost lansat pentru a...

Jailbreak iOS 8.1 – Pangu 8.0-8.1.x Untether a fost lansat pentru a rezolva problemele iMessage, Safari, SMS și nu doar atât

  Jailbreak iOS 8.1 a fost actualizat în cursul acestei seri de către echipa de hackeri Pangu, ei lansând pentru noi pachetul Pangu 8.0-8.1.x Untether care rezolva problemele iMessage, Safari, SMS și nu doar atât. Separat, acest update rezolvă unele probleme de încărcare ale tweak-urilor ce folosesc Cydia Substrate, acestea având probleme în a porni în mod corect dupa o inchidere/repornire a terminalului vostru, deci din acest punct de vedere totul ar trebui să funcționeze ok.

About update: If you already installed MobileSubstrate and other tweaks, for some compatibility issues, this may cause the springboard process to keep crashing. In this case, please reboot your iOS device and at the same time keep holding the + volume button. Then you will be able to disable MobileSubstrate and uninstall incompatible tweaks.

  Jailbreak iOS 8.1 rămâne în continuare cu problema care împiedică pornirea corectă a terminalelor noastre dacă avem un cod de siguranță setat în iOS, deci aveți foarte mare grijă să dezactivați acele coduri de siguranță deoarece veți fi nevoiți să faceți restore la reboot. Pentru a instala acest update trebuie să deschideți aplicația Pangu din ecranul principal de aplicații, să alegeți tab-ul Manager, iar în partea de sus veți vedea update-ul pe care îl puteți instala prin apăsarea butonului cu o săgeată înercuită.

  După repornirea terminalului problemele ar trebui să fie rezolvate, dar parțial, pe măsură ce echipa încă rezolvă restul bugurilor. Tutorial jailbreak iOS 8.1 pe iPhone, iPad și iPod Touch găsiți aici.

UPDATE: Dacă după instalarea acestui update observați că ecranul principal se blochează și repornește în Safe Mode în mod constant, atunci reporniți terminalul, iar în timpul procedurii de boot apăsați butonul volume + și țineți-l apăsat. După încărcarea iOS-ului, dezinstalași toate tweak-urile care folosesc Cydia Substrate și instalați-le pe rând înapoi pentru a le descoperi pe cele incompatibile.

 • razvan

  Este versiunea cu cydia integrată in jb sau tot cea veche care trebuie instalată cydia manual

 • Citeste articolul cu atentie sa iti dai seama despre ce e vorba.

 • rundown

  prea multe belele frate cu ios 8…. ramanem linistiti pe ios 7.1.1 😐

 • Tudor Oprea

  Tocmai am facut jailbreak, dar nu imi apare acest update. O sa instalez cydia, si o sa incerc dupa aceea. Revin cu detalii

 • Tudor Oprea

  A trebuit sa instalez openshsh ca sa apara update-ul. Problema s-a rezolvat

 • cata

  Un mic offtopic daca are cineva idee.Am avut un 5s schimbat pe garantie de curand .Noul terminal a venit cu 7.1.2 ,prezenta o problema prima data ,anume notification si control center nu functionau .F ciudat oricum .Faceai swipe inutil.Am facut un hard reset (home plus lock pana a aparut marul) si s-a remediat problema.Dar apoi am hotarat sa fac un update la 8.1 ca aparuse jb si am gandit ca nu are rost sa tin 7.1.2 Am facut restore si set as new iphone in itunes dar nu inteleg de ce am mici buguri in soft.Anume se blocheaza in special in messages si in phone chiar .Secunde bune ramane blocat si nu poti face nimic .Uneori se deblocheaza singur ,alteori trebuie din multitasking sa inchizi aplicatia respectiva dupa care isi revine.Mai patesc de dispar si tastaturile din mesaje ,dar aici e probabil din cauza ca am instalat cateva 3-rd party cu diverse erori nerezolvate de developerii lor .Pe astea le rezolv doar cu restart .

 • damian

  Mda. Update si dupa reboot : BOOTLOOP! Damn!

 • Geo

  Damian asa am pati si eu dupa care am luat totul de la capat ,Atentie! cand faci update auto-lock si passcode trebuie sa fie dezactivate.

 • alxseb

  Problema este din cydia, fara ea nu se blocheza la restart, chiar daca am activat codul si find iphone….jailbreak-ul singur nu afecteaza nimic…

 • Bogdan

  @cata fa restore la idevice din nou si fa jsilbreakul instaleaza open ssh si dupa update pangu si probleme sau rezolvat dar apare o noua problema aplicatia music un buton se duce ushor la stanga cel din dreapata in rest merge ok

 • alxseb

  Am reinstalat ios-ul de mi s-a acrit si de fiecare data, odata instalata cydia, poc cu bootloop-ul, in special dupa ceva ce foloseste mobile substrate.

 • robie

  Nu mai laudati ios ul ca e tare ,fluid si fara buguri?
  Incepand cu ios 7 sa stricat totul,jailbreak iese de 2 ori pe an,iar cand iese va inghesuiti sa il bagti pentru ca are lipsuri ios ul,Cand credeti ca scapati de limitari surpriza,nu merg multe aplicatii,sunt erori
  IOS the most advanced operating system :)))))))))))))

 • Cristiano

  off topic..
  am la appstore notificari ale aplicatiilor ca trebuiesc actualizate insa in moment ce dau sa se actualizeze…imi arata ca se descarca si se instaleaza dar asa ramine,nu mai se termina de instalat cu toate ca imi arata cercul acela colorat in albastru este complet incarcat nu se mai reuseste sa se termine de instalat si ramine la nesfirsit…a mai patit altcineva asa ceva..????

 • adrian

  deci ca sa inteleg si eu mai bine… dupa instalare JB se pot activa la loc codul de debloacare/amprenta, sau ele in permanenta sa fie inactive atata timp cat telefonul este cu JB ?

 • SunSetRo

  Le poți activa. Eu am făcut JB si merge totul super.