Jailbreak iOS 8.1 – ForceGoodFit afișează aplicațiile corect pe ecranele iPhone 6 și iPhone 6 Plus

  iPhone 6 și iPhone 6 Plus au ecrane de rezoluție mai mare decât cele implementate de către compania Apple în terminalele comercializate în trecut în propriile magazine, iar acest lucru a generat probleme pentru dezvoltatorii de aplicații pentru platforma iOS. Aplicațiile publicate de către ei in App Store erau afișate în mod streched, întins, pe ecrane și nu arătau grozav deloc, dar aici intervine acum tweak-ul ForceGoodFit lansat în cursul acestei zile în Cydia.

  Jailbreak iOS 8.1 este necesar pentru a instala acest tweak, iar după instalare el va modifica interfața aplicațiilor astfel încât ele vor fi afișate exact cum trebuie pe ecranele celor două noi produse Apple, deși nu au fost special gândite pentru acest lucru. ForceGoodFit are un meniu de setări în aplicația Settings prin care permite activarea funcționalității sale pentru aplicațiile instalate în iDevice-urile noastre, el fiind disponibil pentru descărcare gratuită în repo-ul BigBoss al Cydia.

3 COMENTARII

  1. L-am instalat pe iphone 6 plus si la setari gasesc aplicatia, intru si la setarile ei nu apare nimic…probabil inca trebuie lucrat la el