WhatsApp Messenger – iată cum o optimizezi pentru ecranele iPhone 6 și iPhone 6 Plus

WhatsApp Messenger - iDevice.ro  WhatsApp Messenger este cea mai populară aplicație de mesagerie text disponibilă în App Store, însă dezvoltatorii săi nu au actualizat-o pentru a fi compatibilă cu ecranele noi implementate de către compania Apple în iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Deși nu se știe când anume va fi actualizată aplicația pentru terminalele noastre, în Cydia există un tweak care poate modifica automat interfața acesteia pentru a o afișa în mod corect pe terminalele noastre fără prea mult efort.

  ForceGoodFit este denumirea acestui tweak disponibil în Cydia încă de săptămâna trecută pentru iDevice-urile noastre, el fiind gândit pentru a modifica orice fel de aplicații care sunt neoptimizate penru noile ecrane. Deși aceasta nu este o soluția ideală pentru a optimiza aplicația WhatsApp Messenger disponibilă în App Store pentru terminalele noastre, realitatea este că în lipsă de alte opțiuni aceasta rămâne singura care ne va aduce o aplicație pe care să o putem utiliza așa cum dorim.

  WhatsApp Messenger este disponibilă pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ în App Store.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

DESCARCA





Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 33.0 Mb