Black Friday România 2014 – cât de mari vor fi reducerile ?

  Black Friday România 2014, cel mai important eveniment de reduceri al anului în țara noastră, va începe peste mai puțin de o lună de zile, însă unele magazine online încearcă deja să fure startul într-o campanie extrem de competitivă. Până acum câteva magazine online au testat apele înaintea Black Friday 2014 din data de 21 noiembrie în România și probabil unii dintre voi se întreabă cât de mari vor fi reducerile pentru produsele disponibile în ofertele lor.

Black Friday România 2014 – cât de mari vor fi reducerile ?

  Black Friday România 2014 a avut parte de două preambuluri până acum, unul fiind Black Friday Pro organizat în weekend, cel de-al doilea fiind în plină desfășurare și fiind numit săptămâna bântuită de reduceri. În cazul acestor campanii magazinele online care le-au organizat au oferit reducere de până la 70% pentru o multitudine de produse din propria ofertă, o bună parte dintre ele fiind chiar destul de recent lansate pe piață, sau foarte populare.

  Pentru evenimentul Black Friday din România reducerile vor ajunge până la 90% la majoritatea magazinelor online sau fizice, producătorii căutând să epuizeze stocurile de produse noi sau vechi. Având în vedere că produsele cu cele mai mari promotii vor fi vândute primele, va trebui să fiți cât se poate de vigilenți pentru a cumpăra rapid ceea ce vă place, deoarece stocurile se vor epuiza în minute sau ore după inițierea campaniei.

  În concluzie, urmăriți iDevice.ro pentru a fi la curent cu toate informațiile importante despre acest eveniment de reduceri!