Prima Pagina Digi Mobil ING are unele probleme cu trimiterea de SMS-uri în reteua Digi Mobil

ING are unele probleme cu trimiterea de SMS-uri în reteua Digi Mobil

  ING este una dintre cele mai populare bănci din România, cu foarte mulți utilizatori în rândul tinerilor, însă dacă se întâmplă să fiți abonat al celor de la Digi Mobil, s-ar putea să aveți o mică problema în a primi SMS-uri cu codurile de autentificare pentru Homebank. Se pare că între ING si Digi Mobil există unele dificultăți în expedierea și primirea de mesaje SMS cu coduri de autentificare și confirmare a actiunilor desfășurate prin intermediul Homebank, banca lucrând la rezolvarea rapida a lor.

  Între timp, pentru a fi siguri că primiți mesajele SMS de la cei de la ING, este indicat să stați mereu conectați la rețeaua celor de la Vodafone prin intermediul roaming național, mesajele fiind primite fără probleme în această situație. Chiar dacă problema trebuie rezolvată  de către cei de la ING, nu vorbim despre un inconvenient major pentru clienți, mai ales că în cazul utilizării retețelei Digi Mobil este oricum indicată folosirea roaming-ului național deoarece aveți parte de semnal mult mai puternic în interiorul clădirilir și nu numai.

 • Sorin

  Aiurea rapid… Din ce am observat eu dupa 14 luna aceasta nu functioneaza dar taxa stiu sa o retraga dupa card… Nu prea mai poti selecta pe manual reteaua in ultimul timp cel putin la mine (incercat si dupa samsung si dupa iphone).

 • Ionut

  se spune de pe samsung sau de pe iphone si nu dupa sau dupe 🙂

 • Andrei

  nu merge nici in roaming national si nu se primesc nici SMS-urile cu tranzactii.

 • Elena

  A mers asa. Bv

 • cipa

  am avut si eu aceasta problema. am revenit la generator de coduri e 3 lei pe luna

 • Eugen

  Problema este standar la toate concursurile , bănci etc. ce trimit SMS in rețeaua digi

 • Sorin

  @Ionut. Bv ba baiatule esti destept, pute tara de destepti ca tine si eu care credeam ca ai inteles ideea…. Mai pune si tu semne de punctuatie daca esti priceput asa… si majuscula la inceputul propozitiei…

 • BogdanTam

  si BT24 are probleme pe Vodafone… La ING nu am intalnit

 • Emanuel

  eu am alta problema la digimobil. de cand am facut update la 8.0.2 nu-mi mai dispare R-ul de la retea chiar daca setez manual reteaua digi, imi arata Digi.MobilR indiferent de situatie daca sunt sau nu in roaming national, reteaua functionand bine si normal. am sperat sa se rezolve cu 8.1 insa nu s-a intamplat. daca pun sim-ul in alt terminal merge ok (fara “R” sau cu “R” numai in roaming). telefonul este un Iphone 6. am sunat la rel clienti digimobil si nu au stiut ce sa-mi spuna mai cu seama se mira angajatul daca sunt singur ca este un I6 ca nu s-a lansat inca in ro (intamplandu-se imediat dupa update-ul 8.1).
  stie cineva rezolvarea acestei probleme sau nu sunt multi utilizatori I6 in digi ?

 • Marius

  La mine merge acum, asa am pățit si eu iphone 4

 • Liviu

  Are probleme si cu Vodafone sau Orange.
  Am incercat atat serviciul push cat si cel SMS.
  Ambele m-au dezamagit.
  Reteaua utilizata era Vodafone si mi s-a intamplat la tentativa de a ma loga cu user si parola primita prin SMS, sa primesc SMS-ul in drumul spre casa, dupa ce am plecat la baca, am retras bani si am facut cumparaturile cu cash – aproximativ 1,2 ore. Mentionez ca SMS-ul adesea venea si cu cateva minute intarziere.
  Cu mesajele push, la fel. Ba veneau, ba nu, ba intarziau.

  Concluzia: am renuntat la alerte, pastrez 0 lei +- cativa bani in contul curent, banii ii tin in cont de economii, ii transfer cand si cati am nevoie in contul curent prin home bank, cu acces internet mobil, cu digi pass.

  Mentionez ca nu are nicio relevanta terminalul telefonic utilizat. Necazul este ca, si in acest caz ca si in altele din tarisoara nostra si nu numai, vina poate fi difuzata. Asfel ING ar putea spune ca vinovat de intarziere este providerul telefonic iar acesta ca vinovat este terminalul clientului samd.