iOS 8.1 are o problemă majoră ce afectează aplicațiile din App Store și blochează iPhone-uri

  iOS 8.1 a fost lansat lunea trecută de către compania Apple și în el cei din Cupertino nu au rezolvat un bug extrem de important care afectează aplicațiile disponibile în App Store, blocând iDevice-urile care le au instalate. Problema este legătura dintre aplicațiile din App Store și conturile iCloud ale utilizatorilor, titlurile blocându-se în momentul accesării aplicațiilor instalate în iDevice-urile noastre fără ca dezvoltatorii să poată rezolva problema de unii singuri temporar sau în mod permanent.

iOS 8.1 shipped with a serious bug affecting apps that use iCloud. If you have seen apps randomly hang, especially on launch, it’s likely you are seeing the effects of this issue. Many apps use iCloud for a variety of data storage needs, so even apps that you were not aware were using iCloud may exhibit issues related to this bug.

  Deși nimeni nu știe exact care este cauza acestor probleme, se pare că ele apar în momentul în care aplicațiile accesate de către noi se conectează la serverele iCloud pentru a prelua informații pentru iDevice-urile noastre. Închiderea completă a aplicațiilor, sau repornirea terminalelor rezolvă uneori problemele utilizatorilor, dar asta numai temporar deoarece după o scurtă perioadă de utilizare ele reapar, dar se manifestă în mod intermitentși nu afecează chiar toate conturile iCloud.

  Apple este conștientă de existența problemei și o va rezolva cu siguranță, dar între timp va trebui să folosim aplicațiile cu acest bug.