Prima Pagina Apple iOS 8.1 are o problemă majoră ce afectează aplicațiile din App Store...

iOS 8.1 are o problemă majoră ce afectează aplicațiile din App Store și blochează iPhone-uri

  iOS 8.1 a fost lansat lunea trecută de către compania Apple și în el cei din Cupertino nu au rezolvat un bug extrem de important care afectează aplicațiile disponibile în App Store, blocând iDevice-urile care le au instalate. Problema este legătura dintre aplicațiile din App Store și conturile iCloud ale utilizatorilor, titlurile blocându-se în momentul accesării aplicațiilor instalate în iDevice-urile noastre fără ca dezvoltatorii să poată rezolva problema de unii singuri temporar sau în mod permanent.

iOS 8.1 shipped with a serious bug affecting apps that use iCloud. If you have seen apps randomly hang, especially on launch, it’s likely you are seeing the effects of this issue. Many apps use iCloud for a variety of data storage needs, so even apps that you were not aware were using iCloud may exhibit issues related to this bug.

  Deși nimeni nu știe exact care este cauza acestor probleme, se pare că ele apar în momentul în care aplicațiile accesate de către noi se conectează la serverele iCloud pentru a prelua informații pentru iDevice-urile noastre. Închiderea completă a aplicațiilor, sau repornirea terminalelor rezolvă uneori problemele utilizatorilor, dar asta numai temporar deoarece după o scurtă perioadă de utilizare ele reapar, dar se manifestă în mod intermitentși nu afecează chiar toate conturile iCloud.

  Apple este conștientă de existența problemei și o va rezolva cu siguranță, dar între timp va trebui să folosim aplicațiile cu acest bug.

 • adikenzie

  Pe iPhone 5S 8.1 nu am aceste probleme 🙂

 • axelm75

  Mi s-a intamplat de cateva ori, am fost nevoit sa restartez telefonul sa pot iesi din aplicatia respectiva.

 • vass

  Mi se blochează un iphon 4s in ambele variante de ios

 • robert

  Când foloseam iOS 7 erA mult mai bine nu erau atâtea bug URI ,si iOS 8 este frumos ,s au schimbat multe chesti si multe aplicații dar si multe bug uri

 • NEGRU MARIUS

  ip 4s mai tot timpul am problemele astea se blocheaza este o tâmpenie iso8 ultima de iso 7 mergea beton

 • alex

  iPhone 5 iOS 8.1 nu am problema asta 🙂

 • Raoul

  Deci, clar, IOS si Apple sunt beton. Saoara de ciuda androizii. Ha, ha…

 • 12345

  Clubul plangaciosii grupa 1 :))

 • Alexandru H

  am iph 5s si am ios 8.1 nu imi mai apare sa fac hotspot 🙁

 • cosmin2004

  Am multe probleme de la crash pana la blocare in aplicatii.. Un ex de azi.. Imi suna telefonul si ecranul stins… Apas pe home se aprinde.. Dau sa raspun s a blocat..:)) apoi restart si merge. Mi a ramas blocat in poze.. Wtf??
  E lent si suge baterie cu totul oprit(gps date celulare, motion, reinprospatare in fundal si multe..!!! ) una peste alta e praf si nu ofera nimik in plus fata de ios7. Pt ce am trecut la el!??? Pt ca asa e bine..:)) dar uite ca nu e!!
  Iphone 5!

 • Vali

  Americani ăștia au înnebunuit , sa nu- ți dea voie sa revii la softul care îți convine . Dai o grămada de bani pe iPhone ca sa te manipuleze cu serviciile proaste . Ar trebui băgați la puscarie

 • Marius

  Are lag la raspuns, nu pot raspunde din cand in cand, dupa ce inchid ramane cu ecranul de call ended….penibil!!!! Sunt utilizator de iPhone de la 3g pana la ultimul. Nu am patit niciodata asa ceva cu Apple. E frustrant! Lucrez intr-un domeniu unde telefonul mi-e vital…. Abia astept un update sa mearga bine.

 • Adrian L

  Imi pot lua micul dejun pana reusesc sa accesez contul de yahoo prin aplicatia yahoo mail, merge mai incet ca si un melc turbat, am vb la tel zilele trecute si in timp ce vorbeam mi-am luat tel de la ureche si am avut placerea sa vad ecranul alb cu marul negru pe mijloc, este faza cand iti pornesti tel, fara ca apelul sa mi se intrerupa. Am raspuns la alt apel si mi-a aparut ca sunt in convorbire de 250 de ore :)) dupa care s-a intrerupt, lista poate continua destul de mult din pacate 🙁

 • Adrian

  Se pare ca in ultima luna am avut parte numai de lucruri bune,update dupa update,bug-uri dupa bug-uri si multe alte surprize. Cred ca majoritatea celor ce citesc si activeaza pe acest forum (de departe cel mai bun forum),au ales terminale Apple,pentru simplul fapt ca functionau ireprosabil,indiferent de hardware-ul folosit pe aceste dispozitive. Din pacate ce a fost nu mai este si cu parere de rau am fost nevoit sa-mi fac un ultim update,Huawei Ascend P7,care aduce a iPhone “dar functioneaza”.

 • MihaiDamas

  Aceeasi aplicatie (WorldScan), cand trimit documentul prin Mesaje pe iPad3 cu IOS 8.1 blocheza ecranul si trbuie sa restartez iar pe iPhone4 ci IOS7.1.2 trimitera documentului prin Mesaje functioneaza.

 • Mircea!

  @Vali:
  Nu au pentru ce sa ii bage la puscarie. Cand iti faci update la un iOS nou, mereu iti da un agreement la care ca orbu dai Agree. In acel agreement scrie clar ca nu ti se mai ofera posibilitatea de downgrade.

  Am iPhone 6 si nu am intampinat nicio problema pana acum pe 8.1, inafara de un ‘unable to download’ la un joc care era (destul de) mare.

 • macheavel

  Thx zaone petru toate informatiile pe care nike oferi zilnic.