Telekom Romania are o pagina de eroare specială pentru adresele web scrise greșit

  Telekom România a luat ființă la mijlocul lunii trecute , iar rebranding-ul Cosmote și Romtelecom a impus efectuarea unei multitudini de schimbări, una mică dintre ele fiind plasarea unei pagini de eroare, sau landing page, speciale pentru introducerea de adrese de internet greșite în browsere. După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, dacă introduceți o adresă web greșită în browserul vostru de internet, veți fi direcționați către pagina din imaginea de mai sus, ea permițându-vă să efecuați mai departe o căutare prin intermediul Google, sau să descoperiți produsele companiei.

  Telekom România afișează sub aceste informații și o serie de reclame pentru serviciile sale sau partenerii care au contractat spații publicitare prin intermediul său, pagina fiind afișată tuturor celor care introduc adrese de internet greșite în bara de adresă a unui browser. Acest tip de pagini de eroare sunt frecvent întâlnite la operatorii de telefonie mobilă sau furnizorii de servicii de internet din străinătate, dar local cei de la Orange sau Vodafone nu și-au făcut încă un obicei din a le impune.

  Telekom România a implementat acest tip de pagină de eroare și ea cu siguranță va aduce noi oferte în atenția utilizatorilor, restul operatorilor fiind cu sigunranță interesați sa implementeze sisteme similare în propriile rețele.