Jailbreak iOS 8.1 – situația de fapt

Jailbreak iOS 8.1  Jailbreak iOS 8.1 a fost lansat în cursul zilelor trecute, la puțin timp după ce noua versiune a sistemului de operare a fost oferită public în iTunes de către compania Apple pentru toti posesorii de iPhone, iPad și iPod Touch. Chiar dacă inițial nu conținea o versiune a Cydia compatibilă cu iOS 8.1 și chiar dacă genereaza foarte multe probleme pentru utilizatorii care au încercat-o, solutia de jailbreak a fost totuși folosită de un număr mare de persoane până acum.

  Jailbreak iOS 8.1 a fost actualizat în cursul serii trecute de către echipa de hackeri care l-a dezvoltat, Pangu 8.0-8.1.x Untether fiind lansat în Cydia problemele iMessage, Safari, SMS, Cydia și nu doar atât pentru utilizatori. Din păcate actualizarea nu rezolvă și problema privind utilizarea unui cod de siguranță pentru terminale, așa că veți fi nevoiți în continuare să evitați utilizarea sa dacă doriți să vă mai reporniți produsele după o închidere sau resetare.

  Dezvoltatorii de tweak-uri și aplicatii au actualizat o multitudine de pachete deja, altele vor fi pregătite în perioada imediat următoare, așa că Pangu jailbreak iOS 8 devine din ce în ce mai interensată. În momentul în care soluția de jailbreak va fi actualizată și toate problemele vor fi rezolvate, o veți putea utiliza și voi fără probleme, o bună parte dintre tweak-urile favorite urmând a fi cel mai probabil pregătite pentru instalare până atunci.