Prima Pagina Cydia Jailbreak iOS 8.1 – Pangu 8.0-8.1.x Untether a fost lansat în Cydia

Jailbreak iOS 8.1 – Pangu 8.0-8.1.x Untether a fost lansat în Cydia

  Jailbreak iOS 8.1 ne-a adus în cursul nopții trecute Pangu 8.0-8.1.x Untether, prima actualizare importantă care rezolvă principalele probleme ale iMessage, SMS; Safari și chiar ale Cydia Substrate. Deși actualizarea nu rezolvă chiar toate problemele pe care le are iOS-ul și este în continuare necesară evitarea utilizării unui cod de siguranță pentru terminalele noastre, partea bună este că acum veți putea utiliza jailbreak-ul fără chiar atât de multe bătăi de cap, deși instalarea sa nu este momentan indicată.

Version 0.2 of this package fixes an issue that caused Cydia Substrate to not fully load into many processes immediately after rebooting. After installing this untether update, you no longer need to respring after rebooting to make Cydia Substrate work. This update also solves the Safari and iMessage bugs that some users reported.

  Pangu 8.0-8.1.x Untether a fost lansat inițial în aplicația Pangu în cursul nopții trecute de către hackerii de la Pangu, însă pe parcursul nopții pachetul a fost publicat inclusiv în Cydia și poate fi instalat mult mai ușor. Programul principal de jailbreak nu a fost actualizat cu acest patch, astfel că dacă faceți acum jailbreak pentru prima oară va trebui să instalați acest pachet prin Cydia, daca el este listat acolo, iar dacă ați făcut jailbreak, urmati aceeași procedură.

  • Pingback: Jailbreak iOS 8.1 - situația de fapt | iDevice.ro()

  • Chera

    Nu-l instalati, deoarece o sa se restarteze foarte des, o sa aveti mereu parte numi de safe mode, nu se merita. A trebuit sa fac recovery pentru a sterge acest “jailbreak”. Pacat…

  • Maxx

    Ma oameni buni, eu nu stiu ce drac de probleme aveti, ba ca se restarteaza, ba ca nu puteti instala cydia etc. eu pe iphone6 al meu nu am avut nicio problema. Si am instalat sibceva tweak-uri. In fine. Cititi cu atentie ce zice zaone si va merge ok. Spor la treaba.