iPhone 6 Plus are o problemă majora cu senzorul de proximitate în timpul apelurilor telefonice

  Folosesc un iPhone 6 Plus de mai bine de o lună de zile și în toată această perioadă am sesizat o problemă deranjantă ce are legătură cu senzorul de proximitate și imi aduce aminte de una similară a terminalului iPhone 4. În cele peste 30 de zile de utilizare ale noului terminal al companiei Apple am sesizat că pentru multiple apeluri telefonice senzorul de proximitate implementat de către compania Apple nu bloca automat ecranul, așa cum ar trebui în mod normal să o facă.

  Din acastă cauză am ajuns în căteva situații să comut difuzorul principal în timpul apelului, chiar și cănd vorbeam la telefon afară si aveam capul acoperit, problema fiind una destul de deranjantă. De la iOS 8 și până la iOS 8.1 actualizările nu au adus vreo schimbare pentru modul în care funcționează acest senzor implementat de către cei din Cupertino, iar acum nu-mi fac prea multe speranțe că un iOS 8.1.1 sau poate iOS 8.2 vor aduce vreo schimbare majoră de la Apple.

  Din fericire terminalul iPhone 6 nu este afectat de acastă problemă, așa că acum vă întreb dacă voi ați întâlnit una similară.