Prima Pagina iPhone 6 iPhone 6 și iPhone 6 Plus vs principalii competitori Android – ce...

iPhone 6 și iPhone 6 Plus vs principalii competitori Android – ce procent din carcasă este ocupat de ecran ?

  iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt smartphone-urile Apple cu cele mai mari ecrane și dimensiuni concepute de către compania americană, însă cei din Cupertino puteau face o treabă mai bună în ceea ce privește mărimea produselor. Multe terminale Android cu ecrane mari au carcase cu margini foarte mici și dimensiuni totale reduse, iar în imaginile acestui articol veți vedea terminale Android cu ecrane mai mari decât ale iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, ecranul lor ocupând mai puțin spațiu în carcasă decât produsele Apple.

  În prima imagine a acestui articol aveți comparate iPhone 6 Plus cu Nexus 6 și Samsung Galaxy Note 4, în cea de-a doua Motorola Moto X 2014 și iPhone 6, iar in cea de-a treia. iPhone 6 Plus și LG G3. Trecând la ultimele două imagini avem iPhone 6 Plus comparat cu samsung Galaxy Note 4 și Nexus 6, iar ceea ce au reușit producătorii de terminale Android cu propriile produse este cu adevărat remarcabil, Apple putându-ne oferi terminale de dimensiuni mult mai mici, dar cu aceleași ecrane.

 • unu

  Nexus 6 e mare rau nene!! Parca e tableta! Eu zic ca orice e peste 5.5 inci nu se mai numeste telefon… Parca vorbesti cu tableta la ureche!

 • EuGeorge

  Daca in partea de jos a telefonului sa zicem ca au vrut sa pastreze acel buton de home,mai ales ca este implementat si senzorului de amprenta s-ar putea intelege dc din partea de jos nu au mai subtiat,dar in partea de sus a telefonului,acolo chiar nu inteleg dc numai subtiaza din el. Din moment ce pe piata exista telefoane cu o dimensiune mult mai mica,inseamna ca se poate,iar Apple nu este o firma care sa duca lipsa de fonduri pt a aloca un pic de interes si pt partea aceasta.
  SI daca nu ma insel dimensiunile acestea la marginile ecranului Iphone-ului sunt cam aceleasi de la Iphone 2G incoace.

 • IONUT

  Salut Zaone, am o problema. Detin un iPhone 5s de cateva luni(nu a fost umblat in el) si cand apas pe butonul HOME se aude un tacanit ca si cum se apasa in doua puncte deodata, ca si cum inelul ala de metal pentru amprenta s-ar misca acolo dar el nu se misca. Suna ciudat rau si a devenit enervant. Cum pot sa il rezolv sa-mi funcrioneze ca un buton normal?..

 • EuGeorge

  Si pe langa faptul ca cele 2 modele de Iphone 6,6+ au cam cea mai mare dimensiune de pe piata pt ecranele implementate au totusi si cele mai mici baterii. Spre exemplu Huawey pt tel lor care este cu 1mm mai mic decat 6+, dar are un ecran de 6″ a implementat in telefon o baterie de 4100Mah fata de 2800 Mah cat are 6+. Sunt niste modificări care s-ar fi putut face destul de usor, mai ales ca tehnologia exista pe piata, dar s-a ales sa nu se implementeze din cine stie ce motive.

 • Claudiu

  @ EuGeorge: hmmm ia sa vedem… Cred ca Apple a incearcat sa ii pastreze proportiile, sa arate simetric.

 • Flops

  Cred ca nu ar mai fi incaput camera

 • nagy77

  Eu sunt de parere ca Appel ia in bataie de joc clientii ” cum sa dau 1000$ pe un telefon care nu are pus la punct systemul de operare ” poate sa fie dl cel mai tare in procesare cel mai frumos in design , dar lasa mult de dorit in alte privinte, sau clientii s-au obisnuit cu updateuri peste updateuri ca la windows.

 • nagy77

  La ce folos design si performanta fara un system de operare dus la un punct final si stabil si la pretul cat o masina, nu stiu catora dintre voi le convine sa dea 1000$ , sau ne-am obisnuit cu updateuri peste updateuri .

 • Nicu

  Bun! Acum un test cât la suta din carcasă se îndoaie!

 • doe

  @nagy
  windows face update-uri . iOS reface(recompileaza) tot sistemul de operare si tot prost iese – si asta de cand a fost inventat .

 • nagy77

  Re, re, re pe banii si pe nervii utilizatorilor, nu de putine ori ni se intimpla sa iasa dintr-o aplicatie sau sa ramana blocat , fiind obligati sa spasam pe home.

 • Ovidiu

  Suntem aproape in 2015 si avem buton mecanic la iphone???? Come oon!!!! La sonor puteau sa puna o rotita cu zimti in cazul asta sa fie analogic cum trebuie…de fapt rotita au pastrat-o pt apple watch…zici foloseste bunica-miu telefonul si apple watch-ul

 • Ari

  @Ovidiu: nu te ingrijora.Daca watch ul are success,poate vor pune acea rotita la urmatorul iphone…