iPhone 13 vine cu 4 SCHIMBARI MARI la care Visezi de Mult

iPhone 13 ecran baterie

iPhone 13 are dezvaluite intr-un final cateva dintre schimbarile serioase pe care compania Apple le va oferi pentru noul model de telefon, si vorbim despre modificari asteptate de catre multa lume de si mai multa vreme, dupa cum unii prea bine stiti deja.

iPhone 13 urmeaza sa scape in final de decupajul mare si urat din ecran, acesta urmand a fi inlocuit de unul care are dimensiuni mai mici, deci nu vorbim despre o eliminare completa, ci despre o reducere a dimensiunilor, care trebuia sa vina de multa vreme.

iPhone 13 nu va fi lansat doar cu atat, iar asta pentru ca ecranul sau urmeaza deasemenea sa aiba si o rata de refresh mai mare, de 120 Hz, ceea ce va face ca experienta de utilizare sa fie mult imbunatatita, lucru care va fi apreciat sigur de catre multa lume.

iPhone 13 urmeaza sa vina deasemenea si cu baterii de capacitate mai mare, iar asta in conditiile in care in 2020 am vazut un regres din acest punct de vedere, insa pentru 2021 Apple pare sa vrea sa gandeasca diferit lucrurile pentru clientii sai.

iPhone 13 va avea si o camera ultra wide mult imbunatatita fata de modelul actual, focalizarea devenind automata, in timp ce senzorul de imagine va avea mai multe lentile pentru a permite inregistrarea de imagini mai clare pentru utilizatorii din toata lumea.