Prima Pagina Apple O problema veche de 3 ani de zile a MacBook Pro aduce...

O problema veche de 3 ani de zile a MacBook Pro aduce un nou proces pentru Apple

  În cei 3 ani de zile de la lansarea MacBook Pro 2011 v-am spus în câteva rânduri că numeroși posesori ai acestui produs s-au plâns din cauza faptului că placa sa grafică generează numeroase probleme de utilizare. Clienții companiei Apple au raportat problema, au încercat să o rezolve în diverse moduri care nu implicau o scumpă înlocuire a plăcii logice, însă în tot acest timp cei din Cuperino au ignorat o problemă care afectează zeci de mii de utilizatori din lumea întreagă.

  În ciuda numărului mare de utilizatori afectați, doar 3 au contractat o casă de avocatură pentru a acționa în judecată compania Apple, ea depunând o cerere de chemare în judecată la o instanță americană în cursul zilelor trecute. Cererea de chemare în judecată conține informații privind plăci grafice AMD care nu funcționează corect din cauza unei suduri incorecte, Mac-urile având diverse probleme de afișare corectă a conținutului, în special în cazul utilizării de aplicații care necesită multă putere de procesare.

  Procesul se aplică pentru rezidenții din California și Florida, avocații susținând că Apple ar trebui să le ramburseze clienților banii cheltuiți pe reparații care au costat între 350$ si 600$, așa că rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile.

 • doe

  MacBook-urile au avut intotdeauna probleme cu incalzirea placii grafice , si cu incalzirea in general.

 • Aurelian

  Adevarat, MacBook-urile mereu au avut probleme, indiferent că au venit cu AMD sau NVIDIA.

 • Silviu

  As.. Al meu nu.

 • Nenea

  Ce chestie.. acum 2 zile am inlocuit chipul grafic de pe al meu mbp 2011 (un amd 6750m) dupa ce si-a dat obstesc sfarsit.