Jailbreak iOS 8.1 iată de ce il vei face începând de mâine

  Jailbreak iOS 8.1 a fost lansat cu o săptămână de zile în urmă de către o echipă de hackeri numită Pangu, iar astăzi avem în sfărșit vestea bună care ne oferă curajul de aface jailbreak fără griji pe propriile terminale. Pangu a anunțat în cursul acestei seri că mâine va lansa o versiune a programului de jailbreak care va avea o interfață specială cu suport pentru limba engleză, dar va avea în același timp si un pachet de instalare pentru aplicația Cydia.

  Jailbreak iOS 8.1 va fi disponibil începând de mâine și cu toate rezolvările pentru probleme pe care echipa Pangu le-a lansat până acum, deci practic nu vor mai exista prea multe motive pentru a evita această soluție de jailbreak. Cu toate problemele rezolvate, dacă aveți deja iOS 8, iOS 8.0.2 sau iOS 8.1 instalat, atunci nu aveți de ce să vă mai feriți de ea, însă dacă încă folosiți iOS 7.x doar pentru jailbreak, atunci va trebui să verificați dacă tweak-urile utilizate sunt compatibile cu noile versiuni ale sistemului de operare.

  Am așteptat pentru mai bine de o săptămână să fac jailbreak iPhone 6 Plus, iar după lansarea Pangu v1.1 pentru noi o voi face, iar voi nu prea aveți motive să o ignorați dacă doriți jailbreak.