Jailbreak iOS 8.1 – Cydia 1.1.15 update este disponibil și rezolvă probleme de funcționare

  Jailbreak iOS 8.1 a avut parte de o nouă actualizare în cursul nopții trecute, Cydia 1.1.15 fiind lansată de către saurik pentru a rezolva o parte dintre problemele versiunii anterioare lansate în cursul serii trecute. Noua versiune a aplicației rezolvă problemele privind deschiderea aplicației, unii utilizatori raportând închiderea ei subită, rezolva problemele afișarea corectă a orientării și în final rezolvă o problemă privind afișarea corectă a meniului care listează pachetele instalate prin intermediul aplicației.

  • Fix incompatibility with cache wipers (such as iCleaner) that cause Cydia to crash when you try to run it after.
  • Correct rotation to only on tablets to match Apple’s UI style guidelines.
  • Make Installed tab icon consistent.

  Deși aplicația Cydia a fost actualizată și rezolvă diverse probleme, din păcate noua versiune dezactivează posibilitatea de a vizualiza informații în modul landscape pe orice iDevice-uri în afara iPhone 6 Plus și a tabletelor iPad. Acestea fiind spuse, este recomandabil să instalați Cydia 1.1.15 în propriile terminale, insă dacă ea nu pornește va trebui să faceți un restore si va trebui să urmați din nou procedura de jailbreak.

Cydia is not supposed to work in landscape mode on any devices other than iPads and the iPhone 6+. This was a bug :(.

19 COMENTARII

  1. este adevarat despre stirea asta insa totusi poti folosi telefonul in modul landscape in aplicatiile de navigatie ceea ce este foarte important si util…testat pe Navigon, CoPilot si Sygic…!!!

  2. mentionez ca folosesc un iphone6 normal…in alte aplicatii nu se poate folosi landscape dar cum am scris mai sus…navigatiile se pot utiliza in orice pozitie a device-ului cu cydia 1.1.15

  3. Zaone sau cineva care m-a poate ajuta. Am reinstalat Windows si iTunes si acum nu îmi mai vede iPhone-ul 6 dar le vede pe 5/5s. Mulțumesc anticipat.

  4. am scris referitor la postarea ta ca nu chiar toate informatiile sunt blocate in modul landscape…si am dat ex navigatiile…!!!

  5. @MemyselfandI: In tutorialul de jailbreak exista link, doar n-am sa pun acum la fiecare articol despre pangu link la website-ul lor. Oricum, aici e vorba despre Cydia.