Jailbreak iOS 8.1 merită în sfârșit făcut!

Jailbreak iOS 8.1  Jailbreak iOS 8.1 a fost lansat acum aproximativ o săptămână și jumătate în urmă, iar în zilele care au trecut de atunci am fost în mod constant întrebat daca el merită făcut pe iPhone, iPad sau iPod Touch. Până aseară răspunsul a fost un ferm NU, dar având ăn vedere că Pangu8 v1.1 a fost lansat cu Cydia integrată și o multitudine de probleme rezolvate, deja nu mai există motive să vă feriți, decât dacă tweak-urile voastre favorite nu sunt comaptibile cu iOS 8.1.

  Jailbreak iOS 8.1 are rezolvate acum problemele ce impiedicau utilizarea corectă a iMessage, Safari, Cydia sau a altor aplicații importante, codurile de siguranță putând fi deasemenea folosite, astfel că acum nu mai există impedimente la utilizare. Ieri v-am prezentat o listă cu peste 360 de tweak-uri compatibile sau parțial compatibile cu iOS 8.1, iar dacă tweak-urile vostru favorite nu se află în acea listă, atunci va trebui să mai așteptați până când ele vor deveni compatibile cu iOS 8.1, altfel veți rămâne fără ele.

  Acestea fiind spuse, declar închis acest capitol al întrebărilor privind oportunitatea utilizării sau nu a soluției de jailbreak Pangu8 pe iDevice-urile noastre.

33 COMENTARII

  1. zaone, am reusit sa fac jailbreak dar doar dupa ce am facut restore, inainte imi dadea eroare. o intrebare am, daca acum cu jailbreak pe telefon fac restore backup, pierd jailbreaku?

  2. Am facut jailbreak pe iPhone 5, toate tweakurile pe care le foloseam si inainte functioneaza in poportie de 95%, insa singura mea problema si intrebare este legata de autonomia bateriei, si de ce spun asta: Am facut jailbreak si cu prima versiune 1.0 si imi scadea baterie vazand cu ochii, cateodata de la 30% sarea la 5-6% sau chiar se inchidea telefonul, acum cu versiunea 1.1 pot sa zic ca am avut 12 ore de standby si 2 ore jumatate la folosire, ceea ce tot mi se pare destul de putin, pentru ca fara jailbreak scoteam 20-21 de ore. Acum intrebarea e, am eu probleme cu bacteria sau la fel patiti si voi pentru ca telefonul e ca nou, abea are un an. Multumesc

  3. E doar la mine sau e o problema generala faptul ca 8.1 cu jb mananca extrem de mult ram, chiar si cu toate aplicatiile inchise? Battery doctor arata 780 mb la fiecare deschidere, chiar daca anterior am eliberat ceva memorie

  4. In plus de problema cu bateria wifi-ul nu mai functioneaza corect. Dupa blocarea tel wifi intra in sleep fara ca aplicatiile sa se sincronizeze in background , singura varianta ar fi fost insomnia tweak dar nici ala nu merge corect si in plus topeste bateria mai repede. Mai e cineva in aceeasi situatie?

  5. probleme cu wifi dupa jailbreak. wifi intra in sleep dupa blocare ecran si n u se mai sincronizeaza datele.mai e cineva in aceeasi situatie?

  6. Am făcu JBke’ dar încă am probleme la deschidere safari ,practic nu pot folosi deloc safari , Crash când intru sa joc clash of clan… Întra îs respring ff des … Încă mai are bug’s sugerez sa mai așteptați câteva zile

  7. Bod69:
    Salutari celor cu jb, dar eu te sfătuiesc sa rămâi la 7.1.2! Eu nu am jb, nici nu intenționez sa fac.
    Am făcut update la 8.1 si îmi pare tare rău.
    As vrea sa fac un restore la un backup cu 7.1.2 făcut acum o luna dar nu se poate.
    Părerea mea si atât!

  8. Salut baieti, am si eu o intrebare. A intampinat cineva probleme cu bateria dupa efectuarea jailbreak-ului ? sau este de la ios 8.1 , inainte avand 8.0.2 . Terminalul este iphone 6 .

  9. appsync 8 nu functioneaza … ma poate ajuta cineva cu o solutie de injectarea unei aplicatii piratată. e vb de navigon (kiar nu dau 98 de euro pe ea)