Prima Pagina aplicatii iOS 8.1 a rezolvat una dintre principalele probleme ale aplicațiilor

iOS 8.1 a rezolvat una dintre principalele probleme ale aplicațiilor

  Lansarea iOS 8 a generat o multitudine de bătăi de cap pentru posesorii de iDevice-uri, aplicațiile prezente în App Stpre nefiind compatibile cu această versiune a sistemului de operare, ele închizându-se subit sau generând alte probleme. Conform informațiilor furnizate de către o companie numită Crittercism, rata de închidere a aplicațiilor în iOS 8 era de 3.6% la data de 22 septembrie, ea scăzând la 2.15% în urma lansării iOS 8.1 și a actualizării unui număr mare de aplicații pentru iDevice-uri.

  Schimbarea era cât se poate de normală având în vedere că vorbim despre peste o lună de zile trecută de la apariția iOS 8, rata de închidere a aplicațiilor fiind într-o continuă scădere. Pe măsură ce tot mai multe aplicații vor fi actualizate pentru a fi compatibile cu noile API-uri dezvoltate de către compania Apple pentru dezvoltatori, rata va scădea până la o valoare apropiată de 1%, însă viitoarele update-uri ale sistemului de operare cu siguranță vor genera noi probleme pentru utilizatori.

 • gruia

  Da oare cand va veni o noua versiunerr de ios

 • aba1011

  da asta ce are?abia a fost lansata

 • Gruia

  Pai pentru mine nu e buna. Eu folosesc iphone cu voiceover si nu merge ok

 • Adrian

  Se deconecteaza wireless-ul.

 • nicu

  Pentru mine, ios 8.1 este cel mai prost up-date din punct de vedere al autonomiei bateriei. (i5).
  Astept cu nerabdare 8.1.1.

 • Oachi

  Off topic: Am o problema cu afisarea site-ului idevice.ro, mai exact nu imi afiseaza in niciun articol prima poza. Daca este cineva cu o solutie pentru problema mea, o astept. Multumesc.

  Mai jos este un screen shot reprezentativ:

  https://drive.google.com/file/d/0B7xOsrIKC1YwS0pIMVYwbDhrVkk/view

 • @Oachi: Imi poti face un screenshot si pentru prima pagina? Ce furnizor de servicii de internet ai? Face la fel din alte browsere ?

 • Oachi

  @zaone, sunt pe Jazztel, Spania. Nu, cu alte browsere imi afiseaza tot continutul normal, doar cu safari am problema asta si numai pe idevice.ro.

  Screenshot-ul cu prima pagina:

  https://drive.google.com/file/d/0B7xOsrIKC1YwR2l2NDZMaWIzVW8/view

 • @Oachi: Deci in articole nu iti afiseaza imaginile? Habar nu am… aici totul merge ok. Daca in alte browsere merge ok, atunci e cel mai probabil o problema cu Safari.

 • Oachi

  @zaone, da… doar cand intru pe articol nu-mi afiseaza prima imagine. M-am gandit si eu ca poate fi de la safari, o sa astept un update… multumesc.

 • cristi

  ios 8 e cel mai de kko ios pe care l-a lansat apple vreodata. pur si simplu si au batut joc de noi. folosesc ios de la 6.0 cu iphone 4 si pana la ios 8 nu am avut nici o problema. cum am trecut la 8.0 si mare greseaala am facut au iceput problemele. lag uri peste lag uri, baterie descarcata mult prea repede, nu ma mai pot conecta la parot ul din masina cu bluetooth de nici un fel (cu 7.1.2 mergea perfect). cel mai mult ma everveaza lag ul de la primire apel. raspund, pun tel la ureche si mai suna inca 2 secunde… Eram mare fan apple mai ales datorita fluiditatii si stabilitatii ios dar acum sunt f dezamagit si tot ce vreau este sa scap de iphone (5s) si sa trec la Android pt ca pur si simplu nu il mai suport. Este bataie de joc ce a facut apple cu ios 8 .

 • Integratorul

  Wi-Fi e varza in 8.1

 • doe

  iOS e varza – mult sub Android la ora actuala . The”magic” is gonne.

 • nagy77

  ATENTIE !!! Dupa inchidere apel , persoana te mai aude 2-3 secunde, aveti grija cum il injurati dupa ce ati inchis apelul.

 • cccc

  @zaone La iPhone-ul meu 5s care are iOS 8.1, la unele Wi-Fi nu se conectează cum trebuie( are semnal la maxim dar Internetul nu merge) , crezi ca e vina telefonului sau a Internetului???, dacă poți sa imi spui ceva in legătura cu asta sa imi scri te rog înapoi. Mulțumesc @cccc

 • RaduD

  Am un Iphone 5s 16GB, cu IOS 8.1 no Jailbreak.
  Ca sa mai echilibrez balanta comentariilor, va spun ca in afara de acel enervant lag la primire apeluri, cu care m-am cam obisnuit deja si descarcarea bateriei, uneori, cam repede, restul aplicatiilor merg bine si foarte bine, wifi se conecteaza imediat si nu are probleme, iar utilizarea pe ansamblu e fluida si ma satisface.
  Acu’, IOS n-o fi cel mai bun OS din lume, dar a sari la alta solutie la fiecare update, mi se pare cam exagerat.