Lansarea iPhone 6 la Telekom Romania – primul român cu telefon cumpărat oficial și un magazin plin de fani Apple

  După o îndelungă așteptare cauzată de o cerere colosala pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus, în cursul serii de ieri cele două noi produse ale companiei Apple au fost lansate oficial în România. După cum v-am spus deja, am fost prezent la evenimentul de lansare organizat de către Telekom Romania, acolo primul terminal iPhone 6 disponibil oficial în țară fiind oferit unui român care l-a așteptat răbdător într-un cort amplasat în fața magazinului timp de 3 zile.

  Evenimentul celor de la Telekom Romania a fost organizat în magazinul situat în Calea Dorobanți numărul 164, el fiind recent renovat ca parte a rebranding-ului, totul începând la ora 22:00. Spre plăcuta mea surprindere, la ora la care am ajuns în magazin erau deja prezenți o multitudine de fani Telekom, dornici să vadă noile terminale ale companiei Apple, să le cumpere și nu în ultimul rând pentru a-și face o poză cu Sore, invitată la eveniment.

  Am participat la evenimentele de lansare pentru iPhone-uri în ultimii ani și pot spune cu plăcută surprindere că anul acesta am văzut cea mai mare prezență de fani Apple la o lansare de acest gen. În perioada de mai bine de o oră în care am fost prezent acolo, cei de la Telekom au vândut destule unități clienților prezenți la eveniment, atât iPhone 6, cât și iPhone 6 Plus fiind căutate, cel de-al doilea dintre modele ridicând câteva sprâncene ale oamenilor prezenți în locație.

  iPhone 6 la Telekom Romania are cel mai mic preț de vânzare la abonament, iar daca luăm în calcul faptul că veți primi produsul decodat chiar dacă îl cumpărați în acest mod, atunci lucrurile sunt cât se poate de clare. Întreaga ofertă a iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Telekom Romania o găsiți în această pagină, terminalele fiind deasemenea disponibile pentru achiziție în magazinele Telekom sau Germanos din România.