Prima Pagina Apple Lansarea iPhone 6 la Telekom Romania – primul român cu telefon...

Lansarea iPhone 6 la Telekom Romania – primul român cu telefon cumpărat oficial și un magazin plin de fani Apple

  După o îndelungă așteptare cauzată de o cerere colosala pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus, în cursul serii de ieri cele două noi produse ale companiei Apple au fost lansate oficial în România. După cum v-am spus deja, am fost prezent la evenimentul de lansare organizat de către Telekom Romania, acolo primul terminal iPhone 6 disponibil oficial în țară fiind oferit unui român care l-a așteptat răbdător într-un cort amplasat în fața magazinului timp de 3 zile.

  Evenimentul celor de la Telekom Romania a fost organizat în magazinul situat în Calea Dorobanți numărul 164, el fiind recent renovat ca parte a rebranding-ului, totul începând la ora 22:00. Spre plăcuta mea surprindere, la ora la care am ajuns în magazin erau deja prezenți o multitudine de fani Telekom, dornici să vadă noile terminale ale companiei Apple, să le cumpere și nu în ultimul rând pentru a-și face o poză cu Sore, invitată la eveniment.

  Am participat la evenimentele de lansare pentru iPhone-uri în ultimii ani și pot spune cu plăcută surprindere că anul acesta am văzut cea mai mare prezență de fani Apple la o lansare de acest gen. În perioada de mai bine de o oră în care am fost prezent acolo, cei de la Telekom au vândut destule unități clienților prezenți la eveniment, atât iPhone 6, cât și iPhone 6 Plus fiind căutate, cel de-al doilea dintre modele ridicând câteva sprâncene ale oamenilor prezenți în locație.

  iPhone 6 la Telekom Romania are cel mai mic preț de vânzare la abonament, iar daca luăm în calcul faptul că veți primi produsul decodat chiar dacă îl cumpărați în acest mod, atunci lucrurile sunt cât se poate de clare. Întreaga ofertă a iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Telekom Romania o găsiți în această pagină, terminalele fiind deasemenea disponibile pentru achiziție în magazinele Telekom sau Germanos din România.

 • Dan

  sa nu uitam de cel mai mare pret la liber dintre toti operatorii.

 • La Vodafone e același preț la liber.

 • Srb

  3299 lei Telekom, Vodafone il are de la 3253 lei
  Deci cam aceeasi suma

 • Da, diferenta e ca la Telekom nu trebuie sa-ti mai bati capul cu decodarea ca vine direct decodat.

 • ionut

  Nici magazinele Telekom si nici germanos nu au nici stoc nici pret, INFO verificată aseara!!!

 • @ionut: Blame it on Apple. Dar au online cei de la Telekom.

 • ionut

  Nu au pret pentru prelungire de abonament, toată săptămana au jucat ping pong cu mine între serviciul clienți care m-a trimiteau la magazinele Telekom si magazine care îmi spun ca abia ieri au primit pliante de promovare nici decum produsul. Am fost aseară in magazin Telekom pe sos. Pantelimon 245 si “maimuțoiul” de acolo care nu știa pe ce planeta era ( probabil era ora de plecare acasă 19:24 ), nici măcar nu a vrut sa dea un telefon la magazinul din Calea Dorobanți sa întrebe daca au ca tocmai ce vânduseră cu ceva ore înainte produsul, spunându mi ca nici nu își cunoaște colegii de acolo…deci???

 • great

  Nu as recomanda nimanui sa-si cumpere iphone de la Cosmote/ Telekom. Serivce-ul lasa de dorit. E acolo un smecheras de 25-26 de ani care se ocupa de iphone-uri in precadere, care nu are pic de respect pentru clienti. Am sunat la service, m-au redirectionat catre acest tehnician/inginer. M-a insultat, mi-a vorbit urat aceasta persoana. Se pare ca nu sunt singurul cu problema asta si pe alte forumuri se plang clienti de aceeasi persoana. Bineinteles am anuntat cosmote/telekom si nimanui nu i-a pasat nici macar nu au raspuns.. Telefonul tot nereparat si injurat la telefon. In viata mea nu mai cumpar de la Telekom/Cosmote.

 • Pingback: Iată prețurile iPhone 6 la abonamentele principale ale Telekom România | iDevice.ro()

 • Cristian

  Eu va recomand sa cumparati telefoane la liber fara a fi obligati sa incheiati relatii contractuale pe mai mult de 12 luni. Eu am avut/am o experiente neplacuta cu Orange care mi-a bagat sub nas un contract semnat in anul 2013 care ma obliga sa raman client captiv pana in 2016. Asadar 3 ani, bineinteles ca au facut un mare abuz si ii voi chema in instanta de judecata, dar asa au considerat ei ca trebuie sa procedeze cu un client de 9 ani vechime si un abonament bussines de 200 euro/luna.
  Mare grija la nesimtitii de la Orange!

 • Pingback: Ai cumpărat un iPhone 6 sau iPhone 6 Plus folosind un sistem de buy-back ? | iDevice.ro()

 • sorin

  Am fost si eu la lansarea Iphone de catre Telekom, insa nu am vazut Iphone 6 Plus. Sincer, doar la cei de la Vodafone am observat ca au stoc fizic pentru ambele variante. (Sunt client Orange). De ai mei nici nu mai vorbesc, am facut precomanda insa nu e nimic clar cu livrarea.

 • V.P

  Am fost si eu cu cel mic , din pacate au lansat doar iPhone 6 .
  Pacat ca nu am reusit sa dau noroc cu @zaone .