Esti fan iPhone 6 ? Atunci te aștept la evenimentul de lansare al iPhone 6 în România!

  iPhone, cel mai iubit smartphone de pe planeta, cel mai bine vândut smartphone din istorie și produsul Apple care este capabil sa genereze “războaie” între fanii iOS și fanii Android pe tema supremației pe piața terminalelor mobile. An după an compania Apple lanseaza iPhone-uri noi și an dupa an fanii înrăiți ai brand-ului petrec săptămâni întregi, zile și nopți în fața magazinelor companiei pentru a cumpăra cele mai noi produse înainte ca ele să dispară din stocurile lor.

  Unii numesc acest lucru fanatism, alții înteleg că este vorba despre o dragoste nemărginită de produse Apple și dorinta de a avea mereu cel mai noi și mai bun smartphone de pe piață, indiferent de prețul său. Multi dintre noi sutem dependenți de gadge-uri, dar senzația pe care ți-o genereaza utilizarea unui produs al companiei Apple este una specială, mai ales atunci când iei parte la o lansare a unui terminal iPhone și ai parte de tot spectacolul organizat pentru un eveniment de o asemenea amploare.

  Am participat la două asemenea lansări în străinătate și vă spun că nicăieri nu am văzut o coregrafie mai bine gândită și o dorință mai acerbă de a mulțumi fanii care așteaptă de zile sau ore întregi în frig pentru a intra în posesia unui prețios produs Apple. Același lucru își propune să il faca și Telekom în România prin lansarea iPhone 6 din cursul noptii de 30 spre 31 octombrie la magazinul din Calea Dorobanți, numărul 164.

  Maine seară voi fi prezent acolo pentru cel mai important eveniment de lansare a iPhone 6 în România, cei de la Telekom având pregătite surprize speciale(de la cadouri și până la zone dedicate pentru sărbătorirea momentului) pentru fanii noului produs Apple, așa că începând cu ora 22:00 vă invit să mă însoțiți în a spune bun venit oficial noului produs Apple în țara noastră.

PS: se pare ca exista si in Romania un adevarat fanatic care si-a amplasat un cort in fata magazinului in cauza, astfel incat sa fie primul care intra in posesia unui iPhone 6 de la Telekom.

16 COMENTARII

  1. […]   Lansarea iPhone 6 și iPhone 6 Plus va avea loc inclusiv în magazinele Vodafone în cursul acestei nopți, operatorul de telefonie mobilă menținând deschise câteva magazine din Bucureți si alte orașe din țară pentru a comercializa noile produse. Vodafone este cel de-al doilea operator din România care organizează o lansare pentru noile produse ale companiei Apple, iar aseară v-am spus că eu voi fi prezent pentru lansarea iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Telekom România. […]

  2. Am cumpărat aseară iphone 6 de la telekom. Ajuns acasă am vrut să-l configurez. Surpiza!!!!! Iphone 6 codat pe AT&T. M-am întors la 00.20 in magazin, dar se pregăteau sa închidă si nu mai aveau pe stoc. Ma trimiteau la garantie cu un telefon cumpărat cu 30 de min înainte. Când m-am întors acasă din nou, am aflat pe baza imei-ului ca este blocat in AT&T si cumpărat din State. Ma duc in dimineața asta la ei sa vad ce rezolv. Petrecere mare si mare inaugurare cu mâncare si băutura gratis. Si de asemenea, cu telefoane codate in SUA. Sunt curios dacă tot lotul este așa sau eu sunt singurul prost. Va țin la curent.

  3. Zaone, te rog un sfat pertinent înainte sa ma duc azi peste ei? E normal sim-tray fără imei si lipsa cheitei ptr sim? Merci.