Prima Pagina Apple iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi lansate în încă 7...

iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi lansate în încă 7 țări pe 14 noiembrie

  După o lansare fără stocuri prea mari în România și alte câteva zeci de țări de pe glob la sfârșitul săptămânii trecute, compania Apple a anunțat astăzi lansarea celor două produse în încă 7 țări de pe glob. Începând cu data de 14 noiembrie locuitorii din Brazilia, Filipine, Columbia, Costa Rica, Chile, Guatemala, Liban, Kenya și Nigeria vor putea achiziționa cele două produse noi prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă sau a resellerilor autorizați.

  Apple a anunțat încă din septembrie că dorește să aducă iPhone 6 și iPhone 6 Plus în nu mai puțin de 115 țări până la sfărșitul acestui an, așa că expansiunea va continua în luna noiembrie, dar cel mai probabil și în luna decembrie. iPhone 6 și iPhone 6 Plus au generat vânzări de 10 milioane de unități în doar trei zile, iar lansarea din China ar fi așteptat terminalele cu nu mai puțin de 20  de milioane de precomenzi, așa că vorbim despre o cerere enormă pentru ambele produse.

 • Sorin

  Buna!
  Ma puteți ajuta cum o sugestie, vreau o husa făina pt iPhone 6 argintiu sau un bumper. Mersi mult!

 • AlexD

  Salut,

  Care este modelul de iPhone 6 (si 6 Plus) pentru europa? Vreau sa achizitionez unul din US dar nu stiu modelul care suporta benzile LTE de EU.

  Multumesc,