Prima Pagina Microsoft Microsoft atacă MacBook Air într-un clip video pentru promovarea Lenovo Yoga 3...

Microsoft atacă MacBook Air într-un clip video pentru promovarea Lenovo Yoga 3 Pro (Video)

  Daca vă plac hibridele aurii, atunci cei de la Lenovo au pentru voi un produs numit Yoga 3 care este prezentat ca un ultrabook ce poate fi rapid transformat într-o tableta, el fiind comparat cu MacBook Air-ul celor de la Apple. În clipul video de mai sus aveti spotul publicitar creat de către Microsoft pentru promovarea acestui nou produs al partenerului său, compania americană punând accent pe faptul că Yoga 3 Pro este mai subțire decât MacBook Air și că este mai flexibil.

  Lenovo Yoga 3 Pro este cu 4mm mai subtire decât MacBook Air, dar mulțumită unor chingi flexibile poate fi transformat rapid într-o tabletă, tastatura fiind lipită de carcasa care protejează ecranul. Mai mult decât atât, Yoga 3 Pro are si un touchscreen care permite utilizarea rapidă după modificarea formei sale, MacBook Air-ul neavând această capacitate, cum de altfel nu are nici ecran tactil care să permită interacțiunea fără a folosi o tastatură sau mouse.

  Acest spot publicitar face parte dintr-o serie de clipuri video prin care cei de la Microsoft promovează noile produse ale partenerilor săi, altele fiind cu siguranță pregătite.

 • Melody

  Arata foarte bine Yoga. Functiile ergonomice si de confort sunt binevenite. Pacat ca ruleaza sub windows. 🙁
  Asta e o diferenta esentiala pe care videoclipul nu are cum sa o reflecte.
  Plus ca daca Mac Air ar dori, ar face din Yoga o jucarie chinezeasca… Adica hai sa vedem si performantele, nu doar ambalajul.

 • grune

  :)) degeaba incearca tot nimic nu intrece performanta mac:) si asta poate sa o spuna oricine este dezvoltator sau programator:)

 • Doc

  Pe ExtremeTech e facut praf nenea Yoga: “The first Core M laptop paints a depressing, mediocre picture for Intel’s Broadwell”.

 • vm

  Dar nu face Microsoft misto de Apple ci Lenovo care e un producator chinezesc

 • Flops

  7 ore baterie declarata. Deci 5 ore. Mai incearca