iOS 8.1.1 ar putea bloca Pangu iOS 8.1 jailbreak

  iOS 8.1.1 beta 1 a fost lansat astăzi de către compania Apple și după cum era de așteptat noua versiune a programului blochează solutia de jailbreak iOS 8 – iOS 8.1 Pangu lansată de către o echipă de hackeri chinezi. Informația vine de la unul dintre dezvoltatorii de aplicații pentru platforma iOS, acesta având ocazia de a verifica programul cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru iDevice-urile noastre în cursul acestei zile.

  iOS 8.1.1 este gândit de către Apple ca un update care are menirea de a îmbunătăți performanțele iPhone 4S și iPad 2, iar acest lucru ar putea motiva un număr mare de utilizatori să facă upgrade ignorând soluția de jailbreak. Hackerii echipei Pangu nu au confirmat deocamdată faptul că exploit-urile lor ar fi fost blocate, așa că rămâne să vedem daca ei au o metodă de a menține jailbreak-ul activ după lansarea iOS 8.1.1, sau totul se va termina aici.

  Dacă ați instalat iOS 8.1.1, incă puteți reveni la iOS 8.1 făcând restore folosind iTunes.

UPDATE: Se pare că un presupus membru al Pangu confirmă blocarea vulnerabilităților.

Apple has released iOS 8.1.1 beta to developers. After our tests, it has patched the jailbreak exploit. Anyone who wish to jailbreak, please seize the chance to upgrade to iOS 8.1 and do so before Apple officially releases iOS 8.1.1.