iOS 8.1.1 beta 1 a fost lansat pentru iPhone, iPad și iPod Touch!

  iOS 8.1.1 beta 1 a fost lansat în cursul nopții trecute de către compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicații pentru iPhone, iPad și iPod Touch, noua versiune a sistemului de operare venind la două săptămâni distanță de lansarea iOS 8.1. iOS 8.1.1 beta 1 rezolvă probleme de performanțe ale terminalelor noastre, rezolvă probleme de funcționare, dar imbunătățește performantele tabletelor iPad 2 și pe cele ale terminalelor iPhone 4S, deci vorbim despre un update important.

  Apple nu are obiceiul de a oferi versiuni beta ale iOS-ului pentru lansarea unor actualizări intermediare, însă având în vedere ca se încearcă îmbunătățirea performanțelor iPad 2 și iPhone 4S, strategia celor din Cupertino este clară, Deocamdată nimeni nu știe exact cât de bune vor fi performanțele pentru vechile produse ale Apple, dar teoretic ar trebui să vorbim despre o creștere de până în 20% ceea ce ar face produsele utilizabile din nou.

  Se speculează că iOS 8.1.1 va fi lansat până la sfărșitul acestei luni de către Apple, dar totul va depinde de modul în care va decurge perioada de testare beta.