Jailbreak iOS 8.1 – Pangu 1.2 este disponibil pentru descărcare

  Jailbreak iOS 8.1 a fost actualizat zilele acestea prin pachetul Pangu 8.0-8.1.x Untether disponibil în Cydia, update-urile aducând rezolvarea problemelor privind închiderea subită a aplicațiilor instalate în terminale, dar și pe cele ale Safari. Pentru că vorbim despre rezolvarea unui număr mare de probleme importante, hackerii echipei Pangu a lansat în cursul acestei zile versiunea 1.2 a programului Pangu care efectieaza jailbreak pentru orice iPhone, iPad sau iPod Touch care rulează iOS 8iOS 8.1.

Version 1.2.0(2014.11.04)
1. Fix the issue that launchd may drain cpu on 32bit devices.
2. Fix Safari reloading bug and occasionally crash problem.
3. Optimize jailbreak process.
4. Restore function now support iPad Air2/iPad Mini3.

  Jailbreak iOS 8.1 va fi făcut cu toate actualizările implementate prin intermediul pachetului ce este disponibil pentru descărcare în Cydia, așa că dacă veți face jailbreak acum veți beneficia de toate îmbunătățirile. Dacă ați făcut jailbreak în trecut și ați instalat versiunea 0.4 a Pangu 8.0-8.1.x Untether atunci nu veți mai fi nevoiți să utilizați această versiune actualizată a programului de jailbreak deoarece actualizarea pachetului din Cydia a implementat pentru voi tot ceea ce aveați nevoie.

  Tutorial jailbreak iOS 8 – iOS 8.1 găsiți aici. Pangu 1.2 poate fi descărcat de aici.

19 COMENTARII

  1. @emyLo Ba merge perfect, eu sunt foarte multimit ca e made in china si ca este actualizat atat de repede. As vrea si iOSul sa aibe bugurile reparate atat de repede.

  2. @asucme ma refer ca au facut o gramada de update’uri sa rezolve diverae probleme
    Stai linistit ca si eu am pe iphone acuma tot jailbreack de la pangu :))
    Alte solutii nu avem

  3. Asai ROManul ,, ui la iei Made in China…, bai daca nu era nici asta faceati gura ca nu scot nimic si Amin Jailbreak… REPET asai ROManul ;///

  4. Pe iPhone 5S merge impecabil…Nu inteleg de ce se plang unii…Ati instalat probabil ceva tweak-uri din Cydia cu probleme de compatibilitate…Eu zic ca se misca relativ repede echipa din spatele Pangu pt a contrabalansa problemele solutiei JB lansate. Din punctul meu de vedere se merita sa faci JB! Multumesc zaone pt informatii!!!

  5. Nu inteles sensul lansarii unei solutii de jailbreak care pune intr-o masura mai mare sau mai mica integritatea telefonului, atat software cat si hardware. Personal, am renuntat si nu voi mai apela la solutii de jailbreak facute pe genunchi si va sfatuiesc de asemenea sa nu le mai testati pe propriile telefoane; asta daca tineti la ele …

  6. pi5 …. pariu ca ai burta, bei bere si nu ratezi nici un meci … din aceasta cauza habar nu ai ce inseamna jailbreak .. argumente; folosesc quickDo de 3 ori mai rapid decat sa apas butonul home, pot testa orice aplicatie gratuit innainte de a o cumpara, fake location foarte util in multe cazuri , safari downloader, exkey scriere de 3 ori mai rapida, speak notification de 3 ori mai rapid sa afli cine te contacteaza etc… daca doar berea e viata ta e clar ca nu te intereseaza timpul dar la uni timpul costa mult 😉

  7. copile…eu vorbesc de solutia (in sine si in acelasi timp la modul generic) de jailbreak, iar tu vorbesti, pe langa subiect, despre tweakuri. cat despre remarca ta legata de aspect, bere si meciuri … no comment. sper doar ca, la un moment dat, nr iq’ului sa ti’l depaseasca pe cel de la picior.

  8. Eu daca am deja jailbreak pe un iPhone 6, dar nu facut cu Pangu 1.2.0, ci cu 1.0.1 cred , ce fac? Fac jailbreak peste acesta de il am ? sau trebuie restore si apoi jailbreak. Mersi

  9. salut.
    am un 4s cu 7.1.2. as dori sa stiu daca in urma unui unui jailbreak, in cazul in care nu-mi convine sau nu functioneaza ceva, la restore revine la 7.1.2 sau ma obliga la update la 8.1 ???
    multumesc.