Vodafone lanseaza iPad Air 2 și iPad Mini 3

Vodafone Logo  iPad Air 2 și iPad Mini 3 au fost lansate de Vodafone România în cursul acestei zile în propriul magazin online, modelele Wi-Fi + Date(4G) putând fi cumpărate de la operatorul de telefonie mobilă. iPad Air 2 Wi-Fi + Date poate fi cumpărată de la Vodafone doar la prețul integral de 534€ pentru cel mai ieftin model, sau împreună cu un abonament de telefonie mobilă care costă 15€ lunar, noi fiind nevoiți de a plăti o parte din prețul tabletei în rate egale de câte 24€ lunar.

  iPad Mini 3 Wi-Fi + Date poate fi cumpărată de la compania Vodafone în același stil, cu un abonament de telefonie mobilă + plata în rate sau la preț întreg, 454€ fiind ceruți de către operator pentru noua tabletă lansată de către compania Apple. Acestea fiind spuse, mai târziu voi reveni cu datelii despre prețurile complete pentru ambele tablete la cei de la Vodafone, dar și cel mai probabil la Orange România.

De astazi, 4 noiembrie, Vodafone Romania ofera iPad Air 2 si iPad mini 3

Vodafone Romania anunta astazi ca va oferi iPad Air 2 cu Wi-Fi + Date si iPad mini 3 cu Wi-Fi + Date, incepand din data de 4 noiembrie. Noile tablete iPad sunt disponibile la Vodafone Romania, impreuna cu o serie de planuri tarifare avantajoase, care le vor permite utilizatorilor sa aiba acces la viteza 4G.

iPad Air 2, cea mai subtire tableta din lume, cantareste mai putin de 500 grame si vine cu o serie de dotari speciale, cum ar fi ecran Retina anti-reflective, camerele iSight si FaceTime HD pentru fotografii si filme de cea mai buna calitate, a doua generatie de procesor A8X de 64 biti, capabilitate Wi-Fi, compatibilitate 4G si senzorul revolutionar Touch ID care poate identifica amprenta digitala. Noua tableta este subtire si usoara, iar experienta utilizarii este una inedita, cu atat mai mult cu cat ofera acces la peste 675.000 de aplicatii dezvoltate special pentru acest terminal revolutionar. Cele mai noi tablete de la Apple sunt disponibile in urmatoarele versiuni de culoare: auriu, argintiu si gri metalic.  

Noile tablete sunt puse in valoare de Supernet™, o inovatie in utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigura viteze ridicate, stabilitate crescuta si protectie completa, pentru o experienta superioara de utilizare.

Noile iPad Air 2 cu Wi-Fi + Date si iPad mini 3 cu Wi-Fi + Date sunt disponibile in intreaga retea de magazine Vodafone si online, pe www.vodafone.ro.