Metroul Orange 4G – aplicația aduce muzică și filem gratuite, oferă drept premiu o tabletă și un abonament de internet

  Metroul Orange 4G este o aplicație lansată în cursul acestei zile de către compania Orange România pentru a aduce în atenția lumii întregi faptul că ai săi clienți beneficiază de internet 4G în metroul din București. Instalând aplicația veți putea viziona filme, veți putea asculta muzică sau cărți audio, dar veți putea accesa și diverse jocuri, totul 100% gratuit oferit de către Orange doar atunci când vă plimbați cu metroul prin București și beneficiați de o conexiune 4G.

  Aplicația Metroul Orange 4G vă permite să vă înregistrați în cadrul său pentru a participa la un concurs cu 9 premii interesante, cele mai mari dintre ele fiind o tabletă LG G Pad 8.0, dar și un abonament Colibri 17 cu 12 GB de trafic de internet timp de 3 luni de zile. Aplicația include jocuri special create pentru ea, melodiile din reclamele Orange și filme de la festivalul de animație Anim’est, sau chiar documentare Discovery, deci veți avea la ce să o folosiți.

  Metroul Orange 4G poate fi utilizată doar în metroul din București pe liniile următoare : linia de jocuri (Dristor – Pantelimon), linia de muzică (Berceni – Pipera), linia de film (Preciziei – Anghel Saligny) și linia de cărți audio (Gara de Nord – Parc Bazilescu).

Bucureşti, 4 noiembrie 2014. Începând de săptămâna aceasta, timp de două luni, clienţii Orange care călătoresc cu metroul pot viziona filme, pot asculta muzică sau cărți audio, și pot accesa jocuri prin utilizarea noii aplicații gratuite Metroul Orange 4G.

Metroul bucureștean are patru magistrale principale și fiecare va deveni o linie de divertisment 4G: linia de jocuri (Dristor – Pantelimon), linia de muzică (Berceni – Pipera), linia de film (Preciziei – Anghel Saligny) și linia de cărți audio (Gara de Nord – Parc Bazilescu).

Aplicația Metroul Orange 4G include jocuri de perspicacitate special create pentru această aplicație, melodiile din spoturile Orange, filme de la festivalul de animație Anim’est, documentare Discovery și o selecție variată de cărți de la Humanitas.

Clienții Orange care se înscriu în aplicație au posibilitatea să câștige și unul din cele 9 premii oferite constând într-o tabletă LG G Pad 8.0 și un abonament Colibri 17 cu 12 GB de trafic pe o perioadă de 3 luni.

Aplicația Metroul Orange 4G poate fi descărcată din Play Store și App Store și se poate instala pe smartphone-uri cu sistem de operare Android sau iOS. Accesul în aplicație se face prin scanarea QR code-urilor disponibile pe materialele de comunicare de la metrou, iar traficul in aplicație este gratuit pentru clienții Orange.

Pretul initial:
Numele:
Metroul Orange 4G

Gratuit

DESCARCA





Developer: MIND TREAT STUDIO…
Categoria: Entertainment


Descriere: Experimenteaza Metroul Orange 4G. Aplicatia transforma cele 4 magistrale ale metroului bucurestean in linii de muzica, filme, jocuri si carti audio. Adio plictiseala la metrou, bun venit 4G!…


Dimensiunea aplicatiei este: 10.1 Mb