Apple Watch – iată prețurile de vânzare stabilite de Apple

  Apple Watch a fost prezentat de către compania Apple în luna septembrie împreună cu iPhone 6 și iPhone 6 Plus, cei din Cupertino spunând că modelul cel mai ieftin al viitorului smartwatch având un preț de pornire de 350$ în SUA. Separat de acest preț, compania Apple nu a oferit alte detalii în legătură cu prețurile practicate pentru diversele modele ale produsului său, dar astăzi avem primele informații obținute de la surse apropiate companiei americane despre prețurile practicate pentru modelele Apple Watch din aur și oțel inoxidabil.

  Conform unor francezi, Apple Watch din oțel inoxidabil va avea un preț de pornire de 500$, în timp ce Apple Watch din aur va costa între 4000$ și 5000$ în momentul lansării pe piață. Luând în considerare aceste prețuri, Apple Watch din aluminiu ar putea costa 350$, Apple Watch din oțel inoxidabil va costa 500$, iar Apple Watch din aur va costa între 4000$ și 5000$, prețul acestu din urmă model fiind inițial estimat la valori aflate între 1000$ și 10000$ de diverși analiști.

  În ceea ce privește lansarea, se pare că Apple ar intenționa să lanseze noul produs înainte de Valentine’s Day, un vicepreședinte al companiei Apple confirmțnd faptul că produsul va ajunge pe piață în cursul acestei primăveri.