Prima Pagina Apple Apple Watch – iată prețurile de vânzare stabilite de Apple

Apple Watch – iată prețurile de vânzare stabilite de Apple

  Apple Watch a fost prezentat de către compania Apple în luna septembrie împreună cu iPhone 6 și iPhone 6 Plus, cei din Cupertino spunând că modelul cel mai ieftin al viitorului smartwatch având un preț de pornire de 350$ în SUA. Separat de acest preț, compania Apple nu a oferit alte detalii în legătură cu prețurile practicate pentru diversele modele ale produsului său, dar astăzi avem primele informații obținute de la surse apropiate companiei americane despre prețurile practicate pentru modelele Apple Watch din aur și oțel inoxidabil.

  Conform unor francezi, Apple Watch din oțel inoxidabil va avea un preț de pornire de 500$, în timp ce Apple Watch din aur va costa între 4000$ și 5000$ în momentul lansării pe piață. Luând în considerare aceste prețuri, Apple Watch din aluminiu ar putea costa 350$, Apple Watch din oțel inoxidabil va costa 500$, iar Apple Watch din aur va costa între 4000$ și 5000$, prețul acestu din urmă model fiind inițial estimat la valori aflate între 1000$ și 10000$ de diverși analiști.

  În ceea ce privește lansarea, se pare că Apple ar intenționa să lanseze noul produs înainte de Valentine’s Day, un vicepreședinte al companiei Apple confirmțnd faptul că produsul va ajunge pe piață în cursul acestei primăveri.

 • Ari

  Nu cred ca utilitatea sa justifica o asemenea căruța cu bani. Design ul contează foarte mult in ziua de astazi,si chiar daca gusturile nu se discuta,cred ca la acest capitol…cam lasa de dorit…

 • Zeuslup

  Sa nu uitam ca la urma urmei e DOAR un zvon ca si restul !

 • EuGeorge

  Daca la varianta din aur sa zicem ca mai intelegem motivul unui pret de genul acesta,dar la varianta din otel inoxidabil care este motivul pt o asemenea diferenta intre aluminiu si otel? sau in anul 2015 vom descoperii un nou material premium?:))

 • cosmin2004

  @EuGeorge
  Acel otel inoxidabil este (inox) un alij de metale foarte dus si rezistent nu doar la coroziune.. Acel metal are preturi diferite si calitati diferite ( nu tabla moarta pusa pe ceasuri la Samsung) de ce e masi scump? Pai simplu mi am cumparat un Tag heuer care in varianta mata costa 1000€ si in cea lucioasa (polishata) costa 1270€ de ce? Pai era alt inox si slefuit(polishat) manual pt ca altfel nu ai cum sa la faci lucios! Daia si diferenta pt apple! Din cate ai vazut modelul din inox este polishat.. Nu fier cromat! Este o mare diferenta!
  Toate ceasurile de luf folosesc material asta!
  Plus ca cel de ionx va avea alta curea care si aia costa in plus.
  Nu sunt fan ceas inteligent doar am vrut sa explic diferenta de pret.. Pt ca pt multi nu o vad pt ca habar nu au ce cumpara in general..

 • crixalis

  Si nu uitati ca cel de inox are ecran din safir, un lucru extrem de important. Cel de 350 nu merita cumparat, garantez ca in 4-5 luni nu mai vezi nimic pe ecran si se va face varza. O spun ca iubitor si colectionar de ceasuri.

 • cosmin2004

  Scuze felul in care am scris… Nu verific dupa ce scriu si plusca scriu foarte repede..:)) dar si tastatura din ios 8 nu mai are acuratetea apple .. Din pacate!

 • David C

  $500 pt un ceas e putin, dar $899 pt EDGE este mult ! Hmmm…

 • @David C: Asta e părerea ta ?

 • unu

  500 dolari este un pret fff mare. Cu banii astia iti cumperi un Tissot clasic, care este mai apreciat de catre cunoscatori. Moto 360 este 250 dolari, la jumatate de pret, imbatabil…

 • cosminel

  Bajetii…si eu sunt fan apple dar…platiti si brandu!!!!!

 • cccc

  Cam scump, ma așteptam sa fie mai ieftin!!!!, dar e Apple ce sa faci, tot ce produc ei este foarte scump.

 • Pingback: Apple comanda primele componente pentru Apple Watch | iDevice.ro()