Prima Pagina Cydia Jailbreak iOS 8.1 pentru Mac va fi lansat în zilele următoare

Jailbreak iOS 8.1 pentru Mac va fi lansat în zilele următoare

  Lansând astăzi versiunea 1.2.1 a Pangu pentru a implementa Cydia 1.1.16, hackerii echipei din China au anunțat că în cursul acestei săptămâni vor lansa inclusiv o versiune pentru OS X a programului care face jailbreak iOS 8.1. Hackerii au lansat versiunea pentru Windows cu peste două săptămâni de zile în urmă și au actualizat-o pentru a îi corecta diverse probleme, dar versiunea pentru Mac s-a tot lăsat așteptată, dar va veni curând.

Tutorial jailbreak iOS 8.1 găsiți aici și din moment ce principalele sale probleme de funcționare au fost deja rezolvate, nu mai există motive să evitați să îl utilizați, dar dacă aveți un Mac și ați instalat Windows prin Bootcamp sau într-o mașină virtuală, atunci va trebui să mai așteptați. Hackerii echipei Pangu nu au oferit o dată la care vor lansa programul dedicat acestei platforme, însă de îndată ce el va fi disponibil pentru descărcare vă voi anunța printr-un articol separat.

 • Axelm75

  ..pfff

 • liviu’s

  Eu am facut azi jail pe un iPad4 cu ultima versiune pangu, pe un macbook cu windows 8 instalat pe parallels 10. Cei drept, prima incercare a esuat. A dat o eroare. Dar a mers din a doua.

 • liviu’s

  Apropos, stie cineva un tweak de kill background? Pt ca cccontrols zice ca merge dar nu merge. Si nici cu activator nu merge. Intra in safemode. Thanks

 • Cristian

  Jailbreak efectuat cu succes mai devreme din prima incercare pe MacBook Pro Early 2011 prin Parallels cu Windows 7 instalat.
  Am facut restore&update din DFU mode prin iTunes de la iOS 7.1.1 la iOS 8.1, apoi restore din iCloud pentru aplicatii, setari, mesaje, agenta, apeluri, etc.
  Am instalat rulat ultima versiune de Pangu jailbreak de pe site-ul lor, si in doar 3 minute aveam telefonul jailbroken.
  Good job Pangu team!