Jailbreak iOS 8.1 – Pangu 1.2.1 update este disponibil

  Jailbreak iOS 8.1 a fost actualizat în cursul acestei dimineți de către echipa de hackeri Pangu, el aducând pentru utilizatori noua versiune a Cydia lansată aseară de către saurik cu multe îmbunătățiri pentru utilizatori. Acum programul Pangu are implementat pachetul de instalare al Cydia 1.1.16 integrat, astfel că după efectuarea procedurii de jailbreak veți avea disponibilă cea mai recentă versiune a Cydia care va funcționa fără problemele pe care le-ați întâlnit în trecut folosind-o.

  Dacă ați făcut deja jailbreak iOS 8.1 și ați instalat Cydia 1.1.16 în cursul serii trecute, atunci nu va trebui să mai folosiți această nouă versiune a programului deoarece pachetul de instalare poate fi actualizat prin aplicație în sine. Având în vedere că încă mai există unele probleme cu aplicația Cydia și terminalele care au jailbreak efectuat, atunci vor mai exista probabil divese actualizări în viitor, ele putând fi făcute direct din aplicația instalată în terminalele noastre.

  Pangu 1.2.1 poate fi descărcat de aici, iar tutorial jailbreak iOS 8 iOS 8.1 găsiți aici.

6 COMENTARII

  1. Am facut JB si a durat foarte putin update-ul. Am instalat TransparentDock for ios 7 si merge perfect. Ma dispera Dock-ul din ios 7 si 8. Pe viitor imi voi instala si IntelliscreenX, pentru ca l-am cumparat pentru ios 6. Pentru asta merita sa fac JB. In rest am programele cumparate.