Iată cel mai subțire smartphone din lume

  Deși companii precum Apple și Samsung nu mai caută de ani de zile să producă cele mai subțiri smartphone-uri de pe glob, producătorul chinez Vivo nu prea are de ales, altfel terminale precum al său nu ar ajunge vreodată în atenția lumii întregi. În acastă idee, Vivo X5 Max a fost lansat de către chinezi și el este cel mai subțire smartphone din lume, având o grosime de numai 4.75mm, ea fiind cu 0.1mm mai mică decât cea a smartphone-ului care a deținut anterior acest titlu, Oppo R5 fiind numele său.

  După cum probabil vă imaginați deja, Vivo X5 Max are 4.75 mm grosime în orice parte a carcasei sale exceptând cea care găzduiește camera, deoarece acolo grosimea sa este semnificativ mai mare. În trecut producători precum Samsung sau Motorola au încercat să păcălească unii consumatori cu specificații de acest gen deși în realitate terminalele erau mai groase în anumite puncte, dar dacă suntem 100% sinceri, atunci putem spune că nici iPhone 6 nu are doar 6.9 mm grosime dacă luăm în calcul camera ieșită în exterior.

3 COMENTARII

  1. […] Cel mai subtire smartphone din lume va avea o grosime de numair 4.75mm, cu o treime mai subtire decat  iPhone 6 sau iPad Air 2, iar realizarea celor de la Vivo este cu adevarat remarcabila, desi nu este 100% demna de lauda. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, Vivo X5 Max are 4.75mm in cel mai subtire punct al sau, asta deoarece camera terminalului este scoasa in exteriorul carcasei si depaseste grosimea mentionata initial. […]