Cel mai subtire smartphone din lume va fi prezentat saptamana viitoare

Cel mai subtire smartphone din lume urmeaza sa fie prezentat pe data de 10 decembrie de catre compania chinezeasca Vivo, denumirea sa oficiala urmand a fi Vivo X5 Max, iar despre el v-am vorbit acum cateva saptamani.

cel mai subtire smartphone Vivo X5 Max

Cel mai subtire smartphone din lume va avea o grosime de numair 4.75mm, cu o treime mai subtire decat  iPhone 6 sau iPad Air 2, iar realizarea celor de la Vivo este cu adevarat remarcabila, desi nu este 100% demna de lauda. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, Vivo X5 Max are 4.75mm in cel mai subtire punct al sau, asta deoarece camera terminalului este scoasa in exteriorul carcasei si depaseste grosimea mentionata initial.

Cel mai subtire smartphone din lume are 148.9 mm inaltime si 75.4 mm latime cu un ecran de 5.5 inch ce are rezolutie 1080p de 1920 x 1080 pixeli, deci suficient de mare pentru a afica continut multimedia in cele mai bune conditii. Terminalul va rula Android 4.4 Kitkat, va avea o camera de 13 megapixeli, difuzoare Hi-Fi, 2 GB RAM si un procesor octa-core MediaTek tactat la 1.7 GHz, deci nu va avea performante extraordinare, dar era de asteptat.

Vio a anuntat ca pe data de 10 decembrie va prezenta oficial Cel mai subtire smartphone din lume, X5 Max urmand a fi pus in vanzare de catre companie in lunile urmatoare, initial in China si mai apoi in alte zone de pe glob.