BLACK FRIDAY 2014 – Iată ce reduceri va oferi Apple și când vor începe

  BLACK FRIDAY 2014 va avea loc și în magazinele companiei Apple anul acesta, așa cum se întâmplă în fiecare an, compania americană fiind pregătită să le ofere clienților aceleași reduceri atât în magazinul său online, cât și în magazinele fizice. Urmând tradiția anilor trecuți, compania Apple își va deschide magazinele fizice începând cu ora 08:00 pentru a primi toate persoanele interesate de ofertele sale, anul trecut cei din Cupertino dând startul campaniei cu două ore mai devreme decât acum.

  BLACK FRIDAY 2014 va avea loc pe data de 28 noiembrie la compania Apple și va aduce reduceri de 10% – 15% pentru majoritatea produselor din oferta sa, exact așa cum se întâmplă în fiecare an la Apple. Din păcate reducerile vor fi de doar câțiva zeci de dolari pentru iDevice-urile celor din Cupertino, Mac-urile având parte de cele mai bune promoții, ele fiind disponibile cu până la 200$ sau 200€ REDUCERE în majoritatea cazurilor așa că veți beneficia de un preț bun pentru ele.

  BLACK FRIDAY 2014 în România va fi organizat în două valuri, primul în data de 21 noiembrie, dar și unul în data de 28 noiembrie, așa că vom avea parte de mult mai multe reduceri.