WhatsApp Read Receipt Disabler dezactivează notificările pentru mesajele citite în WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger logo  WhatsApp Read Receipt Disabler este un tweak disponibil din cursul acestei seri în Cydia pentru iPhone-urile care au aplicația WhatsApp Messenger instalată, el dezactivând pentru noi notificările pentru mesajele citite. Chiar săptămâna aceasta compania WhatsApp a actualizat sistemul de afisare a notificărilor pentru mesaje citite pentru a oferi informații și mai exacte utilizatorilor, așa că folosind acest tweak nimeni nu va ști dacă i-ați citit mesajul sau nu până în momentul în care voi veți decide să îi răspundeți folosind aplicația.

Disables WhatsApp’s new “Read Receipts” feature (two blue Vs). Regain your privacy. No options to configure, just install to disable read receipts.

  WhatsApp Read Receipt Disabler își implementează funcționalitatea chiar din momentul instalării în iDevice-urile noastre, el fiind compatibil cu cea mai recentă versiune a aplicației WhatsApp Messenger disponibilă în App Store pentru noi. Tweak-ul WhatsApp Read Receipt Disabler este disponibil pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ în format universal în repo-ul BigBoss al Cydia.