BLACK FRIDAY 2014 la Telekom Romania, Orange și Vodafone

  Black Friday 2014 începe pe 21 noiembrie în România, iar Telekom România și-a anunțat deja disponibilitatea de a oferi produse la PREȚ REDUS, dar oare o vor face inclusiv cei de la Orange și Vodafone? Răspunsul este afirmativ, cei doi operatori care încă nu au anunțat intrarea în jocul reducerilor vor avea oferte pentru diverse produse disponibile cu REDUCERE, ei participând la Black Friday inclusiv în cursul anului trecut. Chiar dacă anunțul de astăzi pare puțin precipitat, el este de bun augur deoarece le oferă multor utilizatori posibilitatea de a afla din timp ceea ce urmează să primească.

Black Friday 2014 Orange, Telekom România și Vodafone

  Pe 21 noiembrie 2014 va avea loc Black Friday în România, sau cel puțin prima rundă a sa, cei de la Telekom România urmând a oferi abonamente de telefonie mobilă, telefoane mobile, tablete, vouchere și multe altele. Anul trecut cei de la Orange au organizat o săptămână întreagă de promoții pentru utilizatorii interesați, iar având în vedere că anul acesta lucrurile se desfășoară la fel pentru multe magazine, nu cred că Orange va acționa cu mult diferit. În cazul celor de la Vodafone vorbim probabil despre un weekend întreg cu reduceri la telefoane mobile, tablete, abonamente și accesorii.

  Black Friday 2014 aduce la Telekom România reduceri de până la 70% la produsele care fac parte din promoție, dar la Orange și Vodafone deocamdată nu știm cât de mare va fi generozitatea, deși anul trecut Orange a aplicat reduceri de 90% pentru unele produse. Acestea fiind spuse, vă aștept în perioada următoare pe iDevice.ro pentru a discuta despre toate promotiile.