BLACK FRIDAY 2014 – TELEKOM ROMANIA anunță REDUCERI de până la 70% la produse!

2

  BLACK FRIDAY 2014 va începe pe data de 21 noiembrie în România, iar TELEKOM ROMANIA a anunțat deja REDUCERI de până la 70% pentru abonamente, telefoane mobile, tablete, televizoare și nu numai. Printr-un comunicat de presă publicat cu doar câteva minute în urmă, operatorul de telefonie mobilă anunță că atât magazinul său online, cât și magazinele afiliate clickshop.ro sau germanos.ro vor oferi REDUCERE de până la 70% începând cu 21 noiembrie. Operatorul nu limitează disponibilitatea PROMOȚIEI pentru anumite produse din oferta sa, așa că veți putea cumpăra aproape orice la PREȚ REDUS.

BLACK FRIDAY 2014 TELEKOM ROMANIA, GERMANOS și CLICKSHOP

  BLACK FRIDAY 2014 va aduce la TELEKOM ROMANIA reducere la abonamentele disponibile pentru achiziție, astfel că toți cei interesați vor putea cumpăra telefoane sau tablete și vor beneficia de preț redus pentru abonamentele nelimitate sau pentru accesorii. Separat, pachetele de televiziune, internet și telefonie fixă vor fi disponibile în promoție cu vouchere care oferă reducere pentru achiziționarea unor tablete, sau pentru achiziționarea de televizoare deci veți avea parte de o ofertp extrem de complexă.

  BLACK FRIDAY 2014 în România este organizat cu o săptămână înaintea evenimentului propriu-zis în afara țării, însă cei de la Telekom vor avea această campanie de reduceri disponibilă doar între 21 – 23 noiembrie.

Telekom Romania anunță startul campaniei sale de Black Friday, ediția 2015

  • Reduceri de până la 70% pentru produsele disponibile în magazinele Telekom și ale partenerilor, și pe telekom.ro, www.germanos.ro și www.clickshop.ro
  • Peste 400 de produse cu prețuri reduse pe germanos.ro și clickshop.ro
  • Vouchere cu reduceri pentru achiziționarea de televizoare și tablete, la achiziționarea unor pachete de comunicare

Black Friday, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, aduce oferte avantajoase în magazinele Telekom și ale partenerilor. Totodată, clienții sunt invitați să viziteze și website-urile telekom.ro, germanos.ro și clickshop.ro, unde pot găsi cele mai bune oferte la telefoane, accesorii și electrocasnice. Febra cumpărăturilor începe pe 21 noiembrie și aduce reduceri de până la 70%.

Telekom.ro oferă clienților Telekom Romania Mobile Communications oportunitatea de a achiziționa cele mai avantajoase pachete la cel mai bun raport calitate – preț. Beneficiile includ comunicare nelimitată, precum și o diversitate de telefoane, tablete și accesorii cu discount de până la 70%, disponibile în perioada 21 – 23 noiembrie.

Clienții Telekom Romania Communications care aleg să își achiziționeze un pachet 3P (televiziune, Internet și telefonie fixă) vor primi un voucher ce oferă reducere pentru achiziționarea unei tablete. Abonații ce vor opta pentru o ofertă integrată (televiziune, Internet, telefonie fixă și mobilă) vor beneficia de un voucher pentru achiziționarea unui televizor. Oferta este valabilă în magazinele proprii Telekom și ale partenerilor sau accesând Telekom.ro.

Mai mult, Black Friday este cea mai bună ocazie pentru clienți de a-și înlocui dispozitivele și electrocasnicele cu unele noi, la un preț avantajos. Peste 400 de accesorii pentru telefoane mobile, tablete, laptopuri, camere foto, televizoare sau diferite electrocasnice sunt disponibile pe Germanos.ro și Clickshop.ro cu reduceri de până la 70%. Fiecare comandă efectuată pe website-urile mai sus menționate va fi însoțită de o Cartelă Telekom.

Ofertele complete sunt disponibile începând cu 21 noiembrie pe www.telekom.ro, www.germanos.ro și www.clickshop.ro.