Facebook Messenger atinge un număr record de utilizatori, se apropie de WhatsApp Messenger

  Facebook Messenger este cea de-a doua rețea de mesagerie text din lume, compania Facebook anunțând în cursul acestei zile că nu mai puțin de 500 de milioane de utilizatori accesează zilnic serverele sale pentru a purta conversații sau a partaja fișiere. Cifra este cu 100 de milioane de utilizatori mai mică decât cea raportată de către WhatsApp Messenger cu doar puțin peste o săptămână de zile în urmă, acest serviciu fiind deasemenea deținut de către Facebook. Practic ambele servicii de mesagerie text însumează în momentul de față 1.1 miliarde de utilizatori lunari, însă nu vorbim despre utilizatori unici.

  Facebook are tot 500 de milioane de utilizatori mobili lunar și se pare că toți dintre ei folosesc sistemul de chat pentru a conversa cu prietenii, ei folosind în același timp Facebook Messenger după ce Facebook ne-a obligat să utilizăm această aplicație. Facebook Messenger a fost lansat cu aproape trei ani de zile în urmă de către compania Facebook și creșterea sa surprinzătoare poate fi atribuită obligativității de a utiliza aplicația, altfel majoritatea utilizatorilor ar fi continuat să folosească aplicația Facebook ce oferă acces la majoritatea funcțiilor rețelei de socializare.

  Facebook Messenger este disponibil pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ în format universal în App Store.

Pretul initial:
Numele:
Messenger

Gratuit

DESCARCA





Developer: Facebook, Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Instantly reach the people in your lifefor free. Messenger is just like texting, but you don’t have to pay for every message (it works with your data plan).

Not just for Facebook friends: Message people …


Dimensiunea aplicatiei este: 40.7 Mb