Prima Pagina aplicatii Facebook Messenger atinge un număr record de utilizatori, se apropie de WhatsApp...

Facebook Messenger atinge un număr record de utilizatori, se apropie de WhatsApp Messenger

  Facebook Messenger este cea de-a doua rețea de mesagerie text din lume, compania Facebook anunțând în cursul acestei zile că nu mai puțin de 500 de milioane de utilizatori accesează zilnic serverele sale pentru a purta conversații sau a partaja fișiere. Cifra este cu 100 de milioane de utilizatori mai mică decât cea raportată de către WhatsApp Messenger cu doar puțin peste o săptămână de zile în urmă, acest serviciu fiind deasemenea deținut de către Facebook. Practic ambele servicii de mesagerie text însumează în momentul de față 1.1 miliarde de utilizatori lunari, însă nu vorbim despre utilizatori unici.

  Facebook are tot 500 de milioane de utilizatori mobili lunar și se pare că toți dintre ei folosesc sistemul de chat pentru a conversa cu prietenii, ei folosind în același timp Facebook Messenger după ce Facebook ne-a obligat să utilizăm această aplicație. Facebook Messenger a fost lansat cu aproape trei ani de zile în urmă de către compania Facebook și creșterea sa surprinzătoare poate fi atribuită obligativității de a utiliza aplicația, altfel majoritatea utilizatorilor ar fi continuat să folosească aplicația Facebook ce oferă acces la majoritatea funcțiilor rețelei de socializare.

  Facebook Messenger este disponibil pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ în format universal în App Store.

Pretul initial:
Numele:
Messenger

Gratuit

DESCARCA

Developer: Facebook, Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Instantly reach the people in your lifefor free. Messenger is just like texting, but you don’t have to pay for every message (it works with your data plan).

Not just for Facebook friends: Message people …


Dimensiunea aplicatiei este: 40.7 Mb


 • marius

  De cand e cu “japca” clar

 • looper

  Sa le combine odată si gata! Ca m-am saturat sa tot astept un update de la wa pt i6. Poate asta si vor, sa trecem pe fm cu sila.

 • iTu

  japca clar, inainte puteai sa scri din facebook app dupai a bagat update si …pa te obliga la messenger. eu nu l-am instalat, scriu din browser.

 • Dante

  Vrajeala! Eu l-am dezinstalat! Urasc ideea de a mi se impune ceva! Am instalat din Cydia tweak-ul “”FBNoNeedMessenger”…si acum am din nou mesajul in aplicatia Facebook, cum era inainte sa o scoata…Mie imi merge (am iOS 8.1)…

 • JohnnyD

  Japca pe față ….

 • stefan

  messenger e o mare porcarie!!
  nu afiseaza mesajele trimise de altii care nu sunt in lista de prieteni, iar daca stergi o conversatie si ulterior vrei sa trimiti alt mesaj persoanei respective esti intampinat de un enervant: ,,Couldn’t load mesages,, si esti nevoit sa faci scroll suplimentar in mesenger sau sa dai search dupa numele persoanei respective ca sa ii poti trimite alt emsaj.
  interfata iarasi e de toata jena, e foarte mare riscul sa trimiti mesaje altora sau in grup, ori sa trimiti poze nedorite.
  nu are nici o comparatie cu whattsapp sau cu vechiul sistem de mesagerie al FB care e mult mai elizibil si usor de utilizat.

 • Pingback: Facebook foloseste HERE Maps pentru Messenger, Instagram si versiunea mobila | iDevice.ro()