Farmacia Inimii Catena are acum aplicație pentru iPhone și iPad

  Farmacia Inimii Catena este una dintre puținele farmacii din România care are parte de promovare la scară largă, iar de curând ea are inclusiv o aplicație disponibilă în App Store pentru iPhone și iPad. Conform descrierii făcute de către dezvoltatorii aplicației, aceastaă vă oferă posibilitatea de a afla sfaturi despre sănătate, interviuri cu vedetele care promovează farmacia, oferte speciale și informații utile în cazuri de urgență. Mai mult decât atât, aplicația vă permite să vă verificați punctele cumulate într-un card catena, având în același timă și o listă cu farmacii din toată țara.

Nou de la Catena Descarca aplicatia si bucura-te de toate promotiile noastre! Cu optiunea cardul tau Catena, faci economie de bani si spatiu in portofel. Acum cu un singur click rezervi produsele dorite si afli care este ruta catre cea mai apropiata farmacie.

  Farmacia Inimii este denumirea aplicației disponibile în format universal în App Store, ea fiind oferită gratuit de către cei de la Catena pentru toți posesorii de iDevice-uri care au măcar iOS 7 instalat în propriile terminale.

Pretul initial:
Numele:
Farmacia Inimii

Gratuit

DESCARCA





Developer: Smart Soft Power SRL
Universala
Categoria: Medical


Descriere: Nou de la Catena
Descarca aplicatia si bucura-te de toate promotiile noastre!
Cu optiunea cardul tau Catena, faci economie de bani si spatiu in portofel.
Acum cu un singur click rezervi produsele dorite si…


Dimensiunea aplicatiei este: 13.8 Mb


1 COMENTARIU

  1. Cea mai nașpa si săracă farmacie,mai mult naturiste au,tot am zis ca ma duc odata la ei si cer “o pastila de iubire”! :-))