Prima Pagina aplicatii Instagram – o nouă actualizare este disponibilă în App Store Romania

Instagram – o nouă actualizare este disponibilă în App Store Romania

0

  Instagram este cea mai populară rețea de photo sharing dedicată utilizatorilor de terminale mobile, ea fiind achiziționată de către compania Facebook cu mai bine de un an de zile în urmă în baza numărului mare de utilizatori activi lunar. Instagram are și o aplicație disponibilă în App Store pentru iDevice-urile noastre, iar în cursul acestei seri ea a fost actualizată noua versiune aducând: posibilitatea de a descoperi mai ușor persoane folosind secțiunea Explore, posibilitatea de a efectua căutări mai rapid folosind meniul de căutare din partea superioară a aplicației, posibilitatea de a edita subtitlurile pozelor noastre, iar în final rămân câteva iconițe noi pentru anumite secțiuni.

· Discover new people: Find interesting accounts to follow in the People tab on Explore.
· Search faster: Get quicker results with typeahead search.
· Edit captions: Fix typos or change your location.
· New icons: Updated Explore and Profile icons, plus other design updates

  Aplicația Instagram este deja compatibilă cu iOS 8, iPhone 6 și iPhone 6 Plus, iar în App Store ea este disponibilă pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ într-un format compatibil cu iPhone și iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
Instagram

Gratuit

DESCARCA

Developer: Instagram, Inc.
Categoria: Photo & Video


Descriere: Instagram

Over 200 million users love Instagram!

It’s a simple way to capture and share the world’s moments on your iPhone. Customize your photos and videos with one of several gorgeous and custom built…


Dimensiunea aplicatiei este: 15.2 Mb