iPhone 6 are probleme cu pete galbene apărute pe ecran

  După problemele privind îndoirea terminalelor iPhone 6 și iPhone 6 Plus, iată că astăzi vorbim despre o problemă nouă care se pare că afectează un număr suficient de mare de posesori ai acestor terminale. Conform celor care raportează această problemă pe forumurile de discuții ale companiei Apple, ea se manifestă prin apariția unei pete galbene pe ecranul terminalelor iPhone 6, aceasta apărând în momentul activării modulelor de iluminare din spatele ecranului. În imaginile acestui articol aveți demonstrată problema în baza căreia compania Apple și partenerii săi schimbă terminalele cu probleme, indiferent de situație.

  Aceasta nu este prima oara cănd terminale iPhone sau iPad au probleme cu pete apărute pe ecrane în cazul activării iluminării din spatele ecranului sau setării unei valori ridicate pentru luminozitatea ecranului. În trecut tabletele iPad au fost în general afectate de aceste probleme și de obicei ecranele produse de către anumiți parteneri ai companiei Apple erau vinovați pentru modulele defecte, așa că acum ar putea fi o situație similară. Separat de aceste pete, se pare că în cazul anumitor terminale se activează intermitent iluminarea când unitățile sunt blocate, problema aceasta părând a fi una a driverelor ecranelor.

  Pentru a verifica dacă terminalele voastre au pete similare, numite generic si backlight bleeding, trebuie să activați luminozitatea maximă și să afișați o imagine cât mai întunecată. În general majoritatea televizoarelor au probleme similare, tabletele fiind în aceeași situație.