QuickGestures (iOS 8) aduce noi funcții pentru agenda de contacte a iOS 8

  QuickGestures (iOS 8) este un tweak inspirat din Android si conceput pentru platforma iOS in ideea de a oferi posesorilor de iDevice-uri un sistem mult mai util pentru interactiunea cu agenda de contacte a iOS 8. Utilizand acest tweak vom putea efectua simple swipe-uri in aplicatia Contacts pentru a suna un contact sau a ii trimite un mesaj, in timp ce o apasare indelungata asupra contactului va deschide meniul de trimitere a unui email. Fiecare gest poate fi personalizat, astfel ca putem intreprinde o multitudine de actiuni, ele putand fi configurate printr-un meniu disponibil in aplicatia Settings.

QuickGestures 2, entirely rewritten now with iOS7 compatibility! Android Style Gestures for iOS in Contacts, Phone, and Messages app. This Tweak adds the ability to swipe to the right, left and longhold over a contact, to execute different actions. In addition, you can remove the searchbar, and also the section headers.

  QuickGestures (iOS 8) este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia dar trebuie să faceți jailbreak iOS 8.1 înainte de a îl putea instala în propriile iDevice-uri.