User Agent Changer permite schimbarea identificatorului iDevice-ului tău în timpul navigării pe internet

  User Agent Changer este un nou tweak lansat în cursul nopții trecute în Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul său putem schimba rapid identificatorul folosit de către Safari pentru a ne identifica terminalele în fața serverelor pe care le vizităm. Folosind un tweak de acest gen putem păcăli website-uri că folosim un calculator sau chiar un terminal Android, acest lucru putându-ne oferi acces la anumit conținut care în mod normal nu ar fi disponibil pentru iPhone, iPad și iPod Touch. În mod normal tweak-uri de acest gen nu sunt disponibile nativ în browserele PC-urilor sau terminalelor mobile, deci nu veți avea acces la o asemenea funcționalitate în alt mod.

Simple Tweak to configure your preferred Browser’s User Agent. Additional option to change the User Agent for all Apps/Browsers or selected only. 

  Pentru că vorbim despre un tweak extrem de complex, User Agent Changer oferă inclusiv posibilitatea de a modifica user agent-ul pentru toate aplicațiile de tip browser instalate în iDevice-urile noastre, deci veți avea în toate parte de aceleași schimbări. User Agent Changer este disponibil pentru descărcare gratuită în repo-ul BigBoss al Cydia.