Prima Pagina aplicatii User Agent Changer permite schimbarea identificatorului iDevice-ului tău în timpul navigării pe...

User Agent Changer permite schimbarea identificatorului iDevice-ului tău în timpul navigării pe internet

  User Agent Changer este un nou tweak lansat în cursul nopții trecute în Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul său putem schimba rapid identificatorul folosit de către Safari pentru a ne identifica terminalele în fața serverelor pe care le vizităm. Folosind un tweak de acest gen putem păcăli website-uri că folosim un calculator sau chiar un terminal Android, acest lucru putându-ne oferi acces la anumit conținut care în mod normal nu ar fi disponibil pentru iPhone, iPad și iPod Touch. În mod normal tweak-uri de acest gen nu sunt disponibile nativ în browserele PC-urilor sau terminalelor mobile, deci nu veți avea acces la o asemenea funcționalitate în alt mod.

Simple Tweak to configure your preferred Browser’s User Agent. Additional option to change the User Agent for all Apps/Browsers or selected only. 

  Pentru că vorbim despre un tweak extrem de complex, User Agent Changer oferă inclusiv posibilitatea de a modifica user agent-ul pentru toate aplicațiile de tip browser instalate în iDevice-urile noastre, deci veți avea în toate parte de aceleași schimbări. User Agent Changer este disponibil pentru descărcare gratuită în repo-ul BigBoss al Cydia.

 • mariobg

  @zaone, ti-am trimis un email, te rog ajuta-ma! multumesc

 • rundown

  permite pe dracu sa-l ia.Am fost nevoit sa bag ios 8.1 pe iph meu ca nu mai pornea dupa ce am bagat asta

 • Doru

  Si la mine cu probleme @iPhone 4, 7.1.2; dupa instalare nu mi-a mai pornit si a trebuit sa-i fac restore!!!!

 • rundown

  zao nu mai promova te rog tweakuri/pachete cydia neverificate. Ne mancam nervii aiurea

 • Ele sunt prezentate ca noutati, nu am timp sa stau sa ma joc cu fiecare in parte.