Prima Pagina Apple iOS 8.1.1 lansare pentru iPhone, iPad și iPod Touch

iOS 8.1.1 lansare pentru iPhone, iPad și iPod Touch

  iOS 8.1.1 a fost lansat în versiune beta de către compania Apple acum aproximativ o săptămână de zile și prin ea a blocat posibilitatea de a mai face jailbreak folosind programul Pangu8 lansat pentru Windows și platforma OS X. iOS 8.1.1 are rolul de a rezolva probleme de funcționare ale iDevice-urilor, dar mai ales pentru a îmbunătăți performanțele acestor terminale, americanii încercând să atragă o multitudine de utilizatori la iOS 8. Având în vedere că vorbim despre un update intermediar, probabil mulți dintre voi vă întrebați când anume va fi lansată această versiune a sistemului de operare.

  iOS 8.1.1 blochează o soluție de jailbreak, chiar dacă ea nu este foarte populară, și acest lucru este extrem de important de către compania Apple, astfel că lansarea va avea loc în cel târziu două săptămâni de zile dacă nu apar probleme în procesul de testare beta. Rezolvarea problemelor de funcționare și îmbunătățirea performanțelor sunt adiacente și incluse doar pentru a convinge unii utilizatori să renunțe la jailbreak, lucru pe care îl vor face în multe cazuri. În concluzie, ar fi bine să vă pregătiți pentru lansarea iOS 8.1.1 în perioada următoare și să faceți update DOAR dacă doriți să renunțați la soluția de jailbreak.

 • Alexandru H

  Pentru iphone 5s este ? ca mie nu imi apare nimic

 • CosmynPrichy

  Bine spus Razvan, mă gândeam ca doar eu am probleme.

 • razvan

  A testat cineva 8.1.1 pe 4s?! Sunt foarte curios dacă sunt ceva îmbunătățiri!

 • octav

  “Pregatiti-va de update doar daca doriți sa renuntati la jailbreak…”

  Eu nu am asta înseamnă ca nu trebuie sa mai fac update??? Unde e exprimarea corecta???

 • Alexandru H

  aa gata am citit tot

 • octav

  De fapt vroiai sa spui ca cei care nu doresc sa renunțe la jailbreak sa nu faca update pt ca le va bloca aceasta posibilitate… Sunt doua lucruri asemănătoare, spuse invers sunt foarte diferite!!

 • ck

  Va merge ios la fel de greu, nu cred in minuni !!!

 • Rares

  De acord cu @Razvan

 • Marian24

  La cât de prost merge iOS 8.1 pe iPhone 5 nici nu m-am gândit la jailbreak, astept iOS 8.1.1 sa rezolve problemele, dacă nu toate măcar o parte.

 • Julian

  iOS 8.1 pe iPad mini 2: in Safari, cand inchid paginile (swipe stanga) are un mic lag, in special la ultima pagina. Iar in pagina Google, cand caut ceva, imi ia doar prima litera din cuvant si deja pleaca pe cautare, trebuie sa selectez din nou, sa completez cuvantul. Destul de enervant, sper ca 8.1.1 sa le rezolve. In rest – totul ok;
  iOS 8.1 pe iPhone 6: dupa 4 zile de utilizare, totul pare ok, nu am intampinat nicio problema.
  Oricum, sa speram ca 8.1.1 sa rezolve multe, daca nu toate problemele, asa cum a zis si Marian24.

 • lucian

  Marian24- restaureaza dar fara a pune backup pe el,si va functiona perfect!