Apple este lăudată de către vicepresedintele Xiaomi

2

  Xiaomi este una dintre cele mai importante companii producătoare de smartphone-uri Android, ea având parte de o creștere importantă în segmentul smartphone-urilor pe fondul copierii design-urilor produselor Apple. Cei de la Xiaomi l-au angajat ca și vicepreședinte pe fostul vicepreședinte Google, Hugo Barra, iar acesta din urmă nu contenește în a lăuda compania Apple și designerii săi. Într-un interviu recent Barra a declarat că că în momentul de față nu există o companie atât de puternică precum Apple în propriul segment de piață și că niciuna nu se află la o distanță la fel de mare de competitorii săi.

I DON’T THINK THERE IS A COMPANY IN THE WORLD TODAY OR THERE WILL BE A COMPANY IN THE WORLD TODAY THAT OPERATES AT SUCH A DISTANCE FROM ITS RIVALS. I THINK APPLE IS EXTRAORDINARY.

  Laudele au la bază o încercare a celor de la Xiaomi de liniști o companie Apple ai căror reprezentați au criticat îndelung mișcările chinezilor de a îi copia an după an iPhone-urile și tabletele iPad. În ciuda acestui lucru, Xiaomi este unul dintre puținii producători de smartphone-uri care câștigă bani din vânzarea acestor terminale mobile, companiile Apple și Samsung fiind ceilalți doi producători importanți care nu pierd bani lansând asemenea produse.