iWatch nu exista!

  iWatch este denumiea pe care majoritatea jurnaliștilor și analiștilor americani au oferit-o smartwatch-ului companiei Apple înainte ca el să fie oficial prezentat, însă denumirea sa oficială este ușor diferită de cea prezentată în atât de multe zvonuri. Apple Watch este termenul folosit de către compania Apple pentru a vorbi despre viitorul său smartwatch și în clipul video de mai sus cei de la CollegeHumor încearcă să ne învețe acest lucru. Deși vorbim desore o simlăă parodie, realitatea este că foarte mulți oameni încă nu știu cum se numește viitorul produs al companiei Apple și îi spun iWatch.

  Realitatea este că iWatch nu există și nici nu va exista vreodată pentru că Apple nu a putut asigura o marcă înregistrată pentru denumirea sa, deci denumirea finală va fi Apple Watch și ar fi bine să vă obișnuiți cu acest lucru. Deși Apple face referire la noul său produs ca fiind Apple Watch, în website-ul companiei americane veți vedea doar branding-ul Watch însoțit de un logo al Apple, deci denumirea completă este Apple Watch.

Articolul precedentAsa îți faci propriul Apple 1 (Video)
Articolul următorBomberman Blast a fost lansat în App Store de către Konami
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.