MyReachability face sistemul Reachability util pentru iPhone-uri (Video)

  Reachability este un sistem lansat de către compania Apple pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus în ideea de a ne oferi posibilitatea de a accesa rapid părți ale ecranului ce în mod normal nu sunt accesibile cu o singură mână din cauza ecranului mare. Din păcate Reachability nu poate fi personalizat de către noi pentru a modifica interfața astfel încât să putem muta elementele de pe ecran, dar tweak-ul MyReachability lansat în cursul nopții trecute rezolvă această problemă. În clipul video de mai sus puteți vedea funcționalitatea sa, el folosind accelerometrul pentru a modifica pozitia interfeței sistemului de operare în funcție de orientarea terminalului.

This tweak works for iPhone6/6Plus on iOS8. The functionality includes some buttons and accelerometer use on Reachability. I moved reachability window to bottom of screen to press buttons easily. And also, you can move the window of activated app to the four corners by accelerometer sensor. So you can press buttons easily on navigation bar using MyReachability. MyReachability offers settings for function enable, show buttons, use accelerometer, show shine graphics(It’s my symbol image).

  Mai mult decât atât, tweak-ul oferă posibilitatea de a activa noi butoane pentru a controla mai ușor interfața sistemului de operare, toate setările sale fiind disponibile într-un meniu prezent în aplicația Settings a iDevice-urilor noastre. MyReachability este disponibil pentru descărcare gratuită în repo-ul BigBoss al Cydia, dar jailbreak iOS 8.1 trebuie făcut înainte de a il înstala.