Black Friday 2014 a adus deja reduceri de 70% la un mare magazin online

  Black Friday 2014 va începe pe 21 noiembrie în România la majoritatea magazinelor online din țară, dar unul dintre ele a început deja să ofere reduceri de 70% pentru o gamă extrem de variată de produse din propria ofertă. Altex este acest magazin online, el având pe propriul website telefoane mobile, tablete și accesorii pentru ele disponibile la pret redus cu până la 70% în următoarele zile pentru toți cei interesați. Practic Altex încearcă să fure startul evenimentului Black Friday în România cu această campanie de reduceri și dacă veți găsi ceva interesant puteți face o achiziție, dei pe 21 noiembrie s-ar putea să beneficiați de prețuri mai bune.

Black Friday 2014 70% REDUCERE la Altex

  Black Friday 2014 va începe și la eMag, cel mai mare magazin online din România, pe data de 21 noiembrie cu reduceri de până la 70% pentru sute de mii de produse din propria ofertă, așa că acolo ați putea găsi mult mai multe produse interesante. Separat de eMag, cei de la evoMAG au anunțat astăzi că vor avea un Black Weekend în zilele anterioare datei de 21 noiembrie, ei pregătind 20.000 de produse la preț redus, cifra fiind mult mai mică decât în cazul celor de la eMag, însă considerabil mai mare decât în cazul Altex-ului care acum face doar un mic teaser pentru marele eveniment de promoții.

  Black Friday 2014 în România va fi documentat în detaliu de către iDevice.ro și vă recomand să vizitati des acest blog pentru a afla care sunt cele mai bune reduceri pentru orice fel de produse disponibile la magazinele online din România.