Prima Pagina Apple Samsung Flow copiază sistemul Continuity al OS X Yosemite și iOS 8

Samsung Flow copiază sistemul Continuity al OS X Yosemite și iOS 8

  Samsung Flow este un sistem lansat de către compania Samsung în cursul nopții trecute pentru posesorii produselor sale, el dorindu-se a fi o clonă cât se poate de fidelă a serviciului Continuity conceput de către compania Apple pentru OS X Yosemite și iOS 8. Sistemul interconectează diversele produse Samsung de la telefoane mobile și până la televizoare, utilizatorii putând transfera task-urile între ele folosind doar câteva tap-uri, exact precum in iOS 8/OS X Yosemite. Practic vizualizarea de clipuri video sau înregistrarea lor poate fi trecută de la un smartphone la o tabletă și mai apoi la un televizor, același lucru putând fi făcut pentru efectaurea de apeluri Video.

  Samsung Flow are integrată și o funcție numită Defer care permite suspendarea unei activități pentrua  fi continuată mai târziu pe oricare dintre dispozitivele conectate și aici compania are în principal în vedere productivitatea, adică realizarea de documente, dar sistemul poate fi utilizat inclusiv pentru vizualizarea de filme. Cea din urmă funcție se numește Notify și ea practic oferă posibilitatea de a transfera notificări din aplicații către toate terminalele interconectate pentru a fi siguri că nu pierdeți vreuna, oricare dintre produse fiind capabile să le afișeze.

  Practic Samsung a reușit să cloneze cât se poate de bine sistemul gândit de către compania Apple, dar oare mai este cineva surprins ?

 • Vergea Marian Cristinel

  Copiaza copiaza dar pacat ca samsung face totul mult mai bine…

 • EuGeorge

  Share de photo/video pe tv deja exista dinainte de Ios 8,iar aplicatia SideSync care iti poti controla telefonul de pe Pc , indiferent de Pc, adica nu trb sa iti fie impus sa iti cumperi Samsung si poti trimite mesaje poti sa vb pe whatsapp de pe pc dar trimite de pe telefon. Iar cu sunatul de pe tableta conectata la telefon tot asa, este o functie aparuta inainte de Ios 8, deci despre ce vorbim?

 • Relu

  Marian, nu ai ce cauta pe aici! :)))

 • Srb

  marian : din pacate profitul scade de cel putin 2 trimestre pt samsung…

 • Ovidiu

  Viitorul devine prezent :), inteleg ca samsung a inclus si tv-ul in sistem, ceea ce nu mai inseamna copie ci o optimizare, iara asta face Apple dintotdeauna. Foarte faina ideea lor, mai ales daca nu te limiteaza la ultimele deviceuri si sisteme de operare cum face Apple, fortand achizitia de produse noi.

 • iTu

  nu am vazut sa poti suna de pe computer prin GSM si nici la descriere SideSync nu am vazut sa poata asa ceva. pentru whatsapp si altele exista notifyr care iti arata pe PC cand primesti ceva, dar sa scri nu merge numai din tel.(vb ptr iMac)
  eu sunt de parère ça atunci cand cineva scoate ceva nou si eficient ar trebuie imprumutat si de alti.
  george nu stiu ce vb tu, dar aici se vb de samsung flow care are chesti noi imprumutate sau copiate de la apple. din commentul tau se intelege ca nu e nimic nou la samsung flow ca si SideSync avea functiile astea.
  esti dezamagit cand cei din sud corea imrumuta de la apple. daca tst pe google “samsung flow” ai sa vezi ceva gen: Samsung’s “Flow” Is a Continuity Clone for Samsung.

 • iTu

  ovidiu daca toti cei care au avut dacia 1300 si golf 1 ar fi ramas la aceste masini nu ar mai fi existat niciuna din firme. eu sunt de parere ca daca apple dupa 3-4 ani nu te mai lasa sa fie cu sistemul up to date e foarte OK tinand cont ca viata unui smartphone in medie este de 8-9 luni de zile la acelasi prorietar.
  daca tu iti doresti in 2014 sa rulezi ip4 just do it dar din pacate nu cu iOS8.

 • EuGeorge

  @iTu, se face un mirror cu telefonul cu acea aplicatie si poti controla tot telefonul. Poti sa te joci de pe Pc ce jocuri ai in telefon, poti sa faci absolut orice de pe telefon din calculator.
  sa fiu dezamagit ca imprumuta? Imi ofera absolut tot ce iti ofera tie Apple si multe altele, dc sa fiu dezamagit cand orice aduce Apple pot avea parte fara sa fiu nevoit sa imi cumpar alt telefon.

 • iTu

  George nu imi spune ca tu esti inca la s2 sau s3???
  Astea sunt abereli ca apple ingroapa devicerurile vechi, dar cati dintre fani android(fani inraitzi) nu isi schimba tel anual sau maxim la 2 ani?
  Si sa gandim economic daca nu cumparam produse noi sar duce in cap egal ce firma ar fi

 • EuGeorge

  Eu anul asta sunt la primul telefon cu Android, un Note 3, pana acum am avut Iphobe, un 3gs si un Iphone 4.
  Anual nu stiu daca merita schimbat telefonul,personal consider ca un telefon merita schimbat odata la 2 ani, nu prea sunt mari upgrade-uri facute anual astfel incat sa merite.

 • Pingback: Samsung Flow - clona Continuity din iOS 8 (Video) | iDevice.ro()