Samsung Flow copiază sistemul Continuity al OS X Yosemite și iOS 8

  Samsung Flow este un sistem lansat de către compania Samsung în cursul nopții trecute pentru posesorii produselor sale, el dorindu-se a fi o clonă cât se poate de fidelă a serviciului Continuity conceput de către compania Apple pentru OS X Yosemite și iOS 8. Sistemul interconectează diversele produse Samsung de la telefoane mobile și până la televizoare, utilizatorii putând transfera task-urile între ele folosind doar câteva tap-uri, exact precum in iOS 8/OS X Yosemite. Practic vizualizarea de clipuri video sau înregistrarea lor poate fi trecută de la un smartphone la o tabletă și mai apoi la un televizor, același lucru putând fi făcut pentru efectaurea de apeluri Video.

  Samsung Flow are integrată și o funcție numită Defer care permite suspendarea unei activități pentrua  fi continuată mai târziu pe oricare dintre dispozitivele conectate și aici compania are în principal în vedere productivitatea, adică realizarea de documente, dar sistemul poate fi utilizat inclusiv pentru vizualizarea de filme. Cea din urmă funcție se numește Notify și ea practic oferă posibilitatea de a transfera notificări din aplicații către toate terminalele interconectate pentru a fi siguri că nu pierdeți vreuna, oricare dintre produse fiind capabile să le afișeze.

  Practic Samsung a reușit să cloneze cât se poate de bine sistemul gândit de către compania Apple, dar oare mai este cineva surprins ?