Samsung Flow – clona Continuity din iOS 8 (Video)

Samsung FlowSamsung Flow este o platforma lansata in cursul acestei zile de catre compania coreeana Samsung, iar prin intermediul sau pot fi indeplinite aproximativ aceleasi task-uri precum in cazul sistemului Continuity al iOS 8 si OS X Yosemite. Samsung Flow le permite posesorilor de produse Samsung sa inceapa o activitate pe un anumit dispozitiv al coreenilor si sa il continue pe altul exact de unde si-au intrerupt acea activitate, exact precum in cazul Continuity.

Samsung Flow a fost anuntata inca de acum cateva luni de zile de catre cei de la Samsung, insa incepand de astazi ea este disponibila sub forma unei aplicatii care poate fi instalata in terminalele coreenilor. Folosind-o oricine poate beneficia de toata functionalitatea oferita de catre Samsung pentru utilizatori, iar copierea unei tehnologii Apple nu este surprinzatoare, avand in vedere ca ieri o instanta a confirmat din nou faptul ca Samsung a copiat produsele celor din Cupertino.

Move your activity to the device best suited for it, or pause it and get back to it when you have more time. Samsung Flow is a platform that allows applications to seamlessly transition your activities across devices and time. Using Flow, you can: Transfer an activity to the right device for a task. Pick up right where you left off rather than starting from scratch on the new device. Defer an activity when the right device is not immediately at hand or there just isn’t enough time to finish up a task. Resume it when you’re ready.

Samsung Flow, spre deosebire de iOS 8 Continuity, necesita implementarea in diverse aplicatii disponibile pentru sistemul de operare Android, deci ramane de vazut cati se vor grabi sa ofere functionalitatea in propriile titluri. Ca sa fiu sincer, este bine ca in platforma Android exista functii foarte bune pentru utilizatori, insa este pacat ca Samsung nu reuseste sa ofere inovatii pentru a-si diferentia functiile de cele existente in platforma iOS.

In ciuda faptului ca Samsung Flow este clar “inspirata” din Continuity, functia va fi apreciata de catre utilizatorii de terminale Samsung, insa ramane de vazut daca dezvoltatorii vor decide ca ea merita implementata in aplicatii. Voi ce parere aveti despre Samsung Flow ?